There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

#FAIL, pass 3 vecka 6

- april 23, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag beslöt mig för att köra pass 3 vecka 6 då jag redan har kört första och andra passet rätt många gånger. Pass tre är 25minuters löpning och det låter...

Jag beslöt mig för att köra pass 3 vecka 6 då jag redan har kört första och andra passet rätt många gånger. Pass tre är 25minuters löpning och det låter kanske inte så jobbigt, men det är det.

Det hade varit jobbigt på löpbandet men jag tror att det var mycket jobbigare i skogen. Där är stigen inte platt. De första 15 minuterna var flacka sen kom en brant liten jävla backe som tog musten ur mig. Jag lyckades med att inte gå upp för den trots att de flesta skulle promenerat om mig, så sakta sprang jag, men när jag kom till andra backen och hade 8 minuter kvar så promenerade jag upp för den.

Det var jobbigt bara att gå uppför. Jag gick i 2 minuter sen sprang jag de sista 6 minuterna. Avslutade med ännu en asbrant backe. Det blev en #FAIL idag alltså. Jag lyckades inte med 25 minuter i sträck, jag sprang inte upp för alla backar jag passerade. Det behövs mer övning, MYCKET mer övning om jag ska ro det här i land.

När jag var klar befann jag mig i andra ändan av spåret. Jag promenerade i 5 minuter sedan sprang jag och gick omväxlande tills jag var hemma igen. Totalt blev det ca 6 1/2km, jag vet inte exakt. Uppskattningsvis sprang jag i alla fall 3-4 av dessa.

I September när jag sprang för allra första gången klarade jag inte att springa 2 minuters sträck på platt mark. Så visst har jag blivit bättre. Men jag har långt kvar.

Nu har jag träningsvärk och jag känner mig tveksam till om jag kommer klara utmaningen. Men det är trots allt långt kvar, så jag ger inte upp hoppet riktigt än.

Utebliven träning, jobbets vara eller inte vara, funderingar på framtiden och jobbiga minnen är stressande just nu. Det känns i magen för magkatarren är tillbaka. Och sömnsvårigheterna är ännu ett tydligt tecken. Igår natt fick jag ihop knappa 2 1/2 timme. Jag hoppas jag sover bättre i natt.

Idag sa min chef att jag är ganska dominant, i ett helt annat sammanhang. Hon har helt rätt i det så jag ska göra avbön imorrn och be om ursäkt om jag trampat på tår. Inte så att hon sa att det var ett problem, inte heller att jag gjort nåt fel men jag vet att jag leder, även när jag kanske borde falla in längst ner i hierarkin, där min plats är.