There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Falukorvsmiddag

- november 16, 2008 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Så var det söndag igen och helgen lider snabbt mot sitt slut. Idag har jag i alla fall fikat med min älsklingsgranne V. Vi hinner inte alltid ses så ofta...

Så var det söndag igen och helgen lider snabbt mot sitt slut.

Sunwashed Linen 155 kr

Idag har jag i alla fall fikat med min älsklingsgranne V. Vi hinner inte alltid ses så ofta numer så när vi väl hittar ett par timmar då vi kan dricka latte och utbyta skvaller är jag alltid lika glad.
Dessutom passade jag på att boka in en kväll för en tjejmiddag med Abba-tema och en äta middag ute på restaurang-kväll.

Städat har jag inte hunnit med den här helgen så snabbt innan grannen kom tände jag ett doftljus. Jag tog ett som doftar ren tvätt och nyskurat. Snabbt kändes huset mycket fräschare.

Idag har det snöat. Första snön den här vintern. När det gäller snö är jag alltid lika tveksam för det blir ett sånt väldans besvär med bilen. Snön å andra sidan gör att världen känns mycket ljusare och jag tar tacksamt allt ljus jag kan få den här årstiden.

Söndagsstek vart det inte till middag ikväll heller utan falukorv och ris, trist men gott och enkelt.

Just nu sitter dottern M med sina vänner och sjunger Singstar för allt vad de är värda. Kanske inte världens vackraste sång men sjukt roligt att lyssna på. Speciellt de sånger som är på engelska. Ska jag tillägga att de är 8 resp. 7 år gamla och varken kan prata eller läsa engelska.