There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fest, konsert och skaldjurskryssning

- oktober 7, 2012 - by , in Gott och Blandat, Musik, with no comments -

Igår köpte jag min biljett till Sabaton på Arenan i Fryshuset! Ni fattar inte vad stort det är! Jag har köpt biljett till en konsert och jag har ingen att...

Igår köpte jag min biljett till Sabaton på Arenan i Fryshuset!

Ni fattar inte vad stort det är!

Jag har köpt biljett till en konsert och jag har ingen att gå med!!! Shit, nu känner jag mig modig! Gå på konsert, själv, det är helt enkelt inte alls jag! Men jag hoppas givetvis att jag inte ska behöva gå själv i slutändan. Jag chansar på att det löser sig! Och jag känner mig modig som ett lejon, som vågar chansa!

Men vad är det värsta som kan hända? Att jag får gå själv? Och… Egentligen är väl det inget att vara rädd för. Det kanske inte är så roligt, men å andra sidan kanske det visar sig fungera jättebra! Hur ska jag veta, om jag aldrig vågar prova?

Efter biljettshoppandet åkte vi ut till Hundöarna med Ninjan. Jag älskar hundöarna! Vi såg världens finaste Grand Danoise som var dalmatinerprickig och lekte med en liten hundtjej som han var alldeles kär i. Sen var det som alltid massor med andra hundar där, både stora och små.

Ninjan föll för en BullMastiff tik som han sprang runt och jagade.

Det enda man ska tänka på när det gäller Hundöarna är att alla hundar är inte jättesociala och / eller vältränade och alla ägare vet inte hur man ska handskas med hundar. Det finns alltid en risk att leken går överstyr. Lite vaksam på andra hundar och ägare bör man vara. Men vet man bara lite om hur hundar kommunicerar med varandra är det inte så svårt att lära sig läsa av hundarna så man vet ungefär hur landet ligger. De flesta hundar pratar rätt bra med varandra om de bara får chansen och inte störs för mycket av att folk ska lägga sig emellan för att det morras och skälls lite.

På vägen hem köpte vi kinamat och hyrde film som vi såg under kvällen. Prometheus, som jag tyckte var jättebra och MIB 3 som jag tyckte var den bästa av de tre MIB-filmerna.

Nu ser jag fram emot några riktigt fullspäckade helger. Nästa helg ska jag på 30-års kalas (eller tja… 40-års kalas då). Det ska bli jätteroligt! Måste bara hinna med att hitta en riktigt bra present!

Helgen efter det åker vi ut med Birka på fredagen för en skaldjurskryssning.

Vi kommer i land på lördag eftermiddag. På söndagen är det sedan dax för Sabaton och Eluveite, vilka var de två band jag lyckades se på Rockstad Falun, trots att jag spenderade 5 dagar i Falun :)