There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fest och presenter <3

- februari 10, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår försvann hela dagen hemma hos Lillebror. Det var en väldigt trevlig fest med supergod mat och jättetrevligt folk. Vi pratade mycket skola men inte så mycket jobb. Hittade två...

Igår försvann hela dagen hemma hos Lillebror. Det var en väldigt trevlig fest med supergod mat och jättetrevligt folk. Vi pratade mycket skola men inte så mycket jobb. Hittade två gäster som var lärare i nian respektive på gymnasiet och det var roligt att vrida och vända på frågeställningar om ledighet utanför loven och om utvecklingssamtalstider. Sånt jag funderar på.

Vi stannade till 22 men sen åkte vi hem med en väldigt trött Fis i baksätet.

Med mig hem från Lillebror fick jag en present, trots att det inte alls var jag som fyllde år <3

Jag fick en elgitarr!!!!

Yäääää, nu kan jag bli rockstjärna på riktigt! Jag blev jätteglad och ska verkligen ta tag i mitt gitarrspelande nu. Det måste gå att hitta tid till att öva lite. Fan vad cool jag kommer bli sen när jag kan spela nåt alls ;) Oavsett om det så bara är lite plink och plonk så kommer jag va nöjd om det låter bra!

Idag har jag suttit framför datorn och fixat med mitt nya mobilskal. Till slut blev jag nöjd och skickade iväg en beställning. Så nu är det bara att vänta!

Jag har faktiskt förberett ett till mobilskal som jag kanske ska beställa. Det är ju himla roligt att kunna byta lite nu och då och får jag det dessutom med 50% rabatt så är det inte så mycket att orda om.

Frydaze.com om ni vill göra mobilskal ni med. Funkar superbra! Trevlig och snabb support. Bra service och bra skal! Att mitt senaste skal kom hem trasigt det berodde nog knappast på frydaze utan mer på Posten som är allmänt helt värdelösa enligt mig. Men trots det så löste Frydaze det snabbt, smidigt och helt utan kostnad för mig! Superduperbäst!!!!

Igår hämtade jag föresten ut ett rek brev på posten från Polen, och som jag gissat innehöll det biljetterna till Sabaton på Hala Kolo i Warszawa! Det ska bli supernajs!!!!

Jag åker med Oskar och Alex fredagen den 1/3 och sen åker vi hem söndagen 3/3.

Några öl har det också blivit i helgen. Några fina favvosar!

Dom e ju så rackarns goda!

Öl, hårdrock, vänner och helg, kan det bli bättre? Näe, det kan det knappast! Men nu är det söndag kväll och bara att ladda om för en ny arbetsvecka! Jag har fått löfte om att inte behöva jobba ensam imorrn och det gör genast att allt känns enklare!

Den här jobbveckan anställer vi en ny timmis som jag ska känna på pulsen. Samtidigt ska vår andra nya, som är inne på sin andra vecka hos oss men typ 4:e året totalt få komma ut ur diskrummet och vidare in i serveringen samt kanske ner till köket en sväng. Jag är bokad på min första kurs den 21/2 och tills dess ska jag ha hittat nån som kan jobba istället för mig när jag e borta.

En av våra ordinarie ska opereras och blir borta från och med Torsdag och tre månader minst. Så det kommer bli lite förändringar i personalen.

Förra veckan var projektvecka på skolan och vi hade under 700 ätande varenda dag. Rena semestern. Då passade vi på att plocka fram brickor som vi ska ha på prov i två veckor till och dessutom ändrade vi flödet i matsalen ganska väsentligt. Förra veckan gjorde det inte så stor skillnad men det kommer det göra nu när vi återgår till nånstans mellan 900 och 1000 ätande varje dag.

Såhär innan veckan ens har börjat kallar jag det intressant, för jag vet faktiskt inte om det kommer bli bra eller dåligt. Jag vet att för vår del är det ändrade flödet bara bra, men vår arbetsmiljö är väldigt lågt prioriterad när det kommer till elevernas önskemål. Så det här kan gå precis hur som helst!

Jag ser i alla fall fram emot utmaningen! Det här kommer bli en intensiv och snabb vecka!