There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fest, vänner och verandor

- juli 1, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag e jag lite kär i Danne och Ann-Sofie. För de kom och bodde hos oss under helgen för att hjälpa oss riva våra verandor. Och inte bara det. Vi...

Idag e jag lite kär i Danne och Ann-Sofie. För de kom och bodde hos oss under helgen för att hjälpa oss riva våra verandor. Och inte bara det. Vi hyrde släp och de hjälpte till med att köra skräpet till tippen, de byggde nytt och fixade och donade. De stod ut med Ninjans rätt fysiska kärlek och gosade med honom. De lånade ut verktyg så vi kan färdigställa.

Danne var dessutom den som hörde av sig till oss och erbjöd sin hjälp.

Bättre vänner än så kan man knappast ha. Och så fick vi rött vin och choklad, fantastiska människor!

I fredags bjöd vi Danne på fest i Nynäshamn. Vi besökte Nynäshamns ångbryggeri, provsmakade öl och åt mat. Det var rackarns trevligt och gott. Sen fortsatte vi festen med ett besök i Ösmo hos Anders och Kicki. Sen missade vi sista tåget hem och fick åka bulle.

Då kom jag ihåg varför jag aldrig tänker flytta ner mot Nynäs.

Sen har vi jobbat hela helgen, med våra verandor. Det är inget roligt jobb att behöva riva men vi har kommit fram till efter mycket funderande att vi inte slipper undan, så det var lika bra att få det gjort. Nu har vi vår gamla kära leråker på baksidan igen. Perfekt om man vill föda upp grisar eller köra gyttjebrottning. Helt värdelöst till precis allt annat. Men kommunen tycker vi ska ha det så här och då har vi inte mycket att säga till om.

Hur blir det nu med kräftskivan undrar ni kanske? Jo det blir VIP-platser på den delen av altanen som finns kvar (mig går det bra att muta med vin) och övriga gäster får halka runt med gummistövlar i leran. Nä, det ska nog lösa sig. Vi har ett tag på oss och vi ska försöka få fatt i nån som kan säga hur vi ska göra. Jag kan lova en sak, DET KOMMER BLI EN MINNESVÄRD KRÄFTSKIVA SOM INGEN VILL MISSA, men det är lätt att lova för så är det varje år.

Just det jag besökte Hundöarna i lördags med Anna men jag skickar upp lite bilder på de imorrn!