There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Festivalfunderingar och pyssel

- juli 12, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det blev inte mycket gjort idag. Jag tvättade hämtade paket på Ica, promenerade med hunden, köpte lite mat och hundgodis, pysslade ihop ett halsband och ett armband och började på...

Det blev inte mycket gjort idag. Jag tvättade hämtade paket på Ica, promenerade med hunden, köpte lite mat och hundgodis, pysslade ihop ett halsband och ett armband och började på ett nytt nånting. Jag lagade middag och fastnade i funderingar.

Funderingar om vad man ska packa till 4 nätter på en festivalcamping. Funderingar om livet som sådant.

Resten fick vara. Imorgon ska jag ut och leta campingstolar, plocka av tvättställningen och tvätta lite mera. Sen tror jag att jag ska hitta på nåt med Maken, bara vi två liksom. Jag tror att jag hade mer på att-göra-listan men jag minns inte just nu.

Vi har tomten att ta hand om. Brädor som ska köpas och skruvas. Saker som ska rensas och slängas. Det behöver städas, både inne och ute. Om det är sol kanske det är det vi ska göra. Eller åka och bada hunden. Han gillar att bada, till skillnad från mig.

Jag skulle slagit upp tältet idag, bara för att se att alla pinnar fanns med, men inte heller det blev gjort. På sätt och vis rätt skönt att ha en dag spenderad mest hemma. Det känns som om jag varit mer borta än hemma senaste tiden. Och samtidigt kan jag känna att jag slösar med tiden när jag inte har nåt konkret resultat av dagen som passerat.

Tänk att jag ska på festival. På rockfestival! Vem hade kunnat tro det i våras? Och jag ska tälta med folk säkert långt galnare än jag, och med största sannolikhet frysa. Och jag ska se sabaton spela live! Det är helt sjukt! Och galet, fullständigt galet, men det ska bli vansinnigt roligt! Jag har inte en aning om vad som väntar mig, misstänker jag. Men jag ser fram emot varenda sekund av det!