There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fikadejt i stan

- november 29, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

En tomtelatte på Espresso House efter en rolig dag på jobbet, kan det bli bättre? Jag väntar på min fikadejt, vi ska skvallra massor och det ska bli härligt! Idag...

En tomtelatte på Espresso House efter en rolig dag på jobbet, kan det bli bättre? Jag väntar på min fikadejt, vi ska skvallra massor och det ska bli härligt!

Idag har chefen pyntat med adventsstakar, till och med i grönsaksrummet har vi fått en. Jättemysigt och till och med Grinchen (jag alltså) tänker att det blir nog bra med jul i år också.

Hela dagen idag har kännts mycket bättre. Jag insåg i morse vem som tagit bort mig från Fb igår och visst blev jag lite ledsen. Samtidigt så kanske det är förståeligt och jag var inte ensam om att bli petad. Bara det gjorde det hela lite lättare. Sen fick jag borsta bilen med jackärmen, i brist på borste, och köra in till stan i snömodd och dålig sikt. Men jag kom fram i tid, och framför allt, jag kom fram.

Helt galet hur folk kör, oavsett väderförhållanden.

Soundtracket är fortfarande Lillasyster, jag börjar ju lära mig texterna en aning så jag kan skråla med högt och ljudligt. Sen gjorde jag sallad, till dagiset vi skickar mat till, och till oss. När lunchen började var det först ovanligt lugnt men sista timmen small det till och vi sprang för att hinna med.

Tjugo över ett äter vi lunch och mellan två och tre städas allt som är kvar. Sen bytte jag om, lämnade bilen på skolan och åkte tunnelbanan med Oskar till centralen. Och nu sitter jag här. Tiden går så galet snabbt när man har roligt och jag kan inte riktigt förstå att jag klev upp halv fem i morse och att klockan snart är halv fem i eftermiddag. Och i morgon är det fredag och det betyder sovmorgon snart!!!!

På söndag är det dessutom bara en ynka vecka tills jag åker på Sabatonkryssning och det ska bli så galet, vansinnigt roligt!