There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fisen, vänner och surdegar

- februari 27, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Fisen ville att jag skulle leta fram bilder på henne när hon var liten. Vi har inte så många och knappt några alls på papper. Hon föddes 2000 och vi...

Fisen ville att jag skulle leta fram bilder på henne när hon var liten. Vi har inte så många och knappt några alls på papper. Hon föddes 2000 och vi hade mobiler med halvtaskiga kameror samt digitala kameror. Papperskopior och framkallning av filmrullar blev ett minne blott.

Hur som helst så hittade jag lite kort på Fisen som jag ville visa er.

Det här var några år sedan. 2003, Fisen var ganska precis 3 år gammal.

Det här kortet togs bara en knapp vecka tidigare på Fisens födelsedag. Här står hon med dåvarande bästa vännen Victor. Härligt nog är de fortfarande vänner!

2003 var Victor vansinnigt förtjust i Fisens leksaker, dockvagnen, dockorna, väskorna och som ni ser, de otroligt snygga glasögonen. Fisen delade gärna med sig.

Den här bilden är tagen 2009. Det är en lite större tjej vi ser på bilden tillsammans med Carl, Viktors lillebror. Även han blev en av Fisens mest älskade vänner.

Sista bilden är jag så glad att jag hittade. Det är mina älskade, underbara vänner, tillsammans med Fisen.

Visst är de vansinnigt vackra? Även om de saknar huvudena.

Det var dagens resa tillbaka i tiden.

Nutid då. Ja trots att jag är ledig idag så klev jag snällt upp med Maken 05:40 när klockan ringde. Han kliver ju upp med mig varje dag och min klocka ringer en hel timme tidigare. Så vi kliver upp, äter frukost och sen beslutar han att han ska jobba hemma idag.

Jag känner mig inte alls lurad på min sovmorgon som jag längtat efter jättemycket, INTE ALLS!

Lite dåligt sov jag dessutom för min högerarm värker. Trots att jag äter Diklofenak, smörjer sporadiskt med Voltarengel och har självdiagnosticerat en överansträngning i musklerna i underarmen. Jag velar lite om jag ska passa på att besöka doktorn i slutet av veckan, så slipper jag göra det på arbetstid sen.

Men tack vare att jag kom upp så tidigt i morse så har jag hunnit med flera surdegar som legat och släpat och stulit energi. Jag har bokat tid för 3000-mila service på bilen, samt åtgärdande av nåt clip som var fel från fabriken och ett trasigt dimljus som jag får betala själv. 1500 kr.

Sen ringde jag OneMed och efterlyste stickor och kanyler som jag har beställt men som inte dykt upp. Det visade sig att beställningen kommit på avvägar (vilket jag gissade), så de gjorde en ny beställning åt mig som kommer senare i veckan.

Sen ringde jag Skatteverket och efterlyste ett sätt att få ut det lilla jag har innestående på skattekontot för företaget jag har lagt ner. Eftersom företaget är avreggat och vi inte längre har varken Bg eller Pg så var det inte helt enkelt att lösa själv, men med hjälp från en trevlig kvinna i andra änden av luren så ska jag få en utbetalningsavi. Hoppas jag lyckas lösa in den sen.

Förutom det har jag äntligen kommit till skott med att fixa IP-telefonen så vi nu kan ringa billigt. Alltid några sparade kronor. Jag har också betalat ett par räkningar och gjort klart veckans matplanering.

Man blir effektiv av att kliva upp tidigt!

Om några timmar ska jag in till jobbet för att va med på ett möte, sen ska jag träna och träffa Finaste Jesse. Sen, om jag hinner ska jag veckohandla.

Egentligen ska jag träna BC ikväll men jag tror inte jag kommer in. Står på plats 39 i kön till passet som börjar 18:30.

Jag undrar om jag har några läsare kvar, ni e så tysta. Jag skulle uppskatta ett hej, om ni har tid.

 

  • Anna

    Hej !

    Förlåt mitt lata jag, läser hos dej ofta vännen men skriva något är jag usel på !
    Ska verkligen försöka bättra mej..

    Kram till dej och familjen..