There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Första kundmötet

- augusti 23, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag är det dax. Det kan gå precis hur som helst. Jag blir glad bara det blir överstökat. Så att jag har premiären bakom mig liksom. Att sälja mig själv...

Idag är det dax. Det kan gå precis hur som helst. Jag blir glad bara det blir överstökat. Så att jag har premiären bakom mig liksom. Att sälja mig själv har jag alltid haft svårt för.

Jag tror att det kommer gå alldeles utmärkt. I efterhand kommer det visa sig att oron var obefogad.

För några år sedan hade det här varit en omöjlighet. Det är en fascinerande tanke. För några år sen var jag instängd av en social fobi och hade aldrig vågat ge mig ut på ett kundmöte. Helt omöjligt. Nu är jag lätt stressad, det är ändå första gången, men känslan är fullt hanterbar.

Efter inte ens en vecka med webben live och annonskampanjen igång så har förfrågningarna börjat trilla in. Det är nu det kommer visa sig om affärsidén bär, om vi hittar vår målgrupp. Det är en spännande period, och avgörande.

Jag beställde reklamflyers igår. Om nån vecka kommer de hem och sen är det bara att börja stoppa dem i brevlådor med utgångspunkt från mitt eget område.

Ni kan också hjälpa till.

Gilla Grisen och Jag på Facebook och dela sidan till alla ni känner! Fler som gillar sidan ger oss tillgång till bättre statistik och fler som delar sidan ger oss tillgång till en större målgrupp. För er är det bara några klick, för oss kommer det göra skillnad!