There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Första matdagen

- februari 25, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det där med att äta, det gick inte så bra som jag tänkt mig. Maten var väldigt god, det var inte det som var problemet. Problemet var mest att jag...

Det där med att äta, det gick inte så bra som jag tänkt mig. Maten var väldigt god, det var inte det som var problemet. Problemet var mest att jag gjorde alldeles för mycket mat och orkade inte allt. Sen blev jag så mätt så jag orkade inte min tredje shake heller.

Resultatet blev två shakes (frukost och lunch) 400 kcal. Sen skulle min middag kostat mig ca 360 kcal men jag tror av det jag år att det blev max 150 kcal. Och efter det skulle jag ätit en till shake för ytterligare 200 kcal som jag inte orkade.

Tanken med matveckan var ju att utgå från de 600 kcal jag äter varje dag och LÄGGA TILL minst 200 kcal.

Istället blev resultatet ca 550 kcal vilket dessutom ligger under det jag brukar äta dagligen.

Jaja, jag ska fortsätta enligt mitt matschema men får göra små förändringar under veckan så portionerna blir mindre.

Postade veckans viktminskning på Fb igår och skrev -1.3 kg Insåg sedan att jag räknat fel, jag tappade bara 0.8 kg vecka 3. Så jag åkte också dit på den tredje veckans notoriskt dåliga resultat. Hoppas på ett mycket bättre resultat nästa vecka. Så TOTALT har jag gått ner 5.8 kg

Inte dåligt, men det ser inte ut som att jag når -10 på 4 veckor, det är ju bara en vecka kvar. Hoppas på -8kg men tror inte riktigt på att jag ska gå ner 2.2 kg till nästa måndag… Oavsett så går det åt rätt håll och jag har bara kommit en fjärdedel av den totala tiden så jag hinner nog nå mitt mål i alla fall.

Islutet av April kommer jag vara färdig!!! Oh yes! Redo för Turkland i sommar och romantisk kryssning med maken!!!

Här hemma är det lugnt annars. Jag måste börja spara pengar till sommarens alla roliga aktiviteter så det blir inte varken shopping eller nöjen just nu. Vi är mest hemma och gör sånt som borde gjorts för länge sedan. Rensar, slänger och besöker tippen. Vi jobbar med företaget en hel del och med ett annat projekt vi har vid sidan om. Hemma finns det ju alltid att göra, så är det. Sen jobbar vi ju på dagarna så det blir inte så mycket tid kvar i alla fall.

Idag tänkte jag börja med jobbet att klippa ner Ninjan. Det behövs verkligen men det är ett stort jobb som tar mycket tid och är rätt tungt. Han gillar inte heller det i längden så det blir alltid rätt jobbigt på slutet, trots att jag brukar köra pauser under klippningen. Slutligen så blir det hår överallt så när man redan är helt slut ska hela nedervåningen dammsugas av.

Funderar på att klippa ner honom även på huvudet. Det har vi inte gjort tidigare för han har ju så cool frilla, men tänkte att det växer ju ut och det kan va kul att testa.

Nä, nu är det dax för frukost.

Ha en bra dag!