There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fortfarande trasig…

- november 26, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Ja, fast inte på det där klassiska Tess-sättet. Jag är mer trasig av för mycket fest och öl och på tok för lite sömn. Man kan nog ganska säkert säga...

Ja, fast inte på det där klassiska Tess-sättet. Jag är mer trasig av för mycket fest och öl och på tok för lite sömn. Man kan nog ganska säkert säga att min 42-åriga kropp och mitt huvud som gärna lever i 20-nånting inte alls är överens om hur jag borde leva för att må bra.
Nu fick själen sitt, men kroppen fick lida. Ibland blir det tvärt om. Jag gör inte mittemellan.

November passerade som den solfattigaste månaden under hela året. Det var grått, grått och mer grått. Jag och hundarna jobbade på som vanligt, och Maken som var mellan jobb var ofta med. Det gjorde mitt November till en riktigt bra månad!

Sen avslutade vi november storstilat med Sabatonkryssning! Jag, Maken och 5 vänner, förutom de 2500 andra rockersarna på båten. Fasen vad bra vi hade det! SJUKT roligt och bara så grymt!
Och inte nog med det. Min pappa dök upp i Sverige på besök, så det blev en mysig liten familjemiddag hemma hos lillebror. Väldigt trevligt!
2013-05-23 23.13.12
Nu knackar December på dörren och planerna i år är enkla. Vi ska fira Mariadagen, den 13:e och sedan lämnar vi bort hundarna och Fisen och åker finlandsbåt på Julafton. Jag tror att det kommer vara mer jul på båten än vad det brukar vara hemma hos mig.

För övrigt ska vi försöka få ordning på renoveringen. Nytt år, alltid nya saker att ta tag i och skönt då att kanske inte leva i värsta byggkaoset.