There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Frågesport

- juni 18, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vi hade frågesport på båten i helgen. Av 20 lappar fick jag in ca hälften. Det här är facit. De strukna frågorna fick vi aldrig nåt svar på, så de...

Vi hade frågesport på båten i helgen. Av 20 lappar fick jag in ca hälften.

Det här är facit.

De strukna frågorna fick vi aldrig nåt svar på, så de räknar jag bort. Den som eventuellt hade svårast att hitta till sin egen hytt kan för övrigt ha varit jag. Jag fick kolla kartan varenda gång och insåg att jag befann mig helt fel 9 av 10 gånger. Men jag hittade till slut, så jag tycker inte att det riktigt räknas. Och inte en enda gång var jag nere på bildäck och letade efter hytt 3751!

Eva som lämnade in sin lapp sist hade flest rätt MEN jag vet att hon visste svaren på alla frågor som hade svar innan natten tog slut och kollar man så ser man att det bara är på de frågorna hon har rätt. Så tyvärr Eva, du vinner inte.

Näst flest rätt med 6 rätt var, hade Anna B och Marianne! Så ni får dela på förstaplatsen! Grattis! Dock får ni dela den med Patrik (men det har ni väl inget emot?) För Patrik berättade att han fyllt i hela lappen och givetvis hade alla rätt! men sen glömde han lappen i hytten när vi klev av båten. Och jag litar ju på mina vänner så jag tycker gott att vi kan utse alla er tre till vinnare!

Puss å kram ❤