There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fredag dag 11( av 56 )

- september 14, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det är kallt och väderfolket har lovat regn och 13 grader idag. Hittills ser jag inte skymten av något regn. Det är en otroligt vacker morgon med solen som kryper...

Det är kallt och väderfolket har lovat regn och 13 grader idag. Hittills ser jag inte skymten av något regn. Det är en otroligt vacker morgon med solen som kryper över hustaken och färgar himlen rosa och guldig. Men det är kallt, bara 9 grader, fast varmare än igår. Då var det 5 grader.

Idag är det fredag.

Opeth spelar på Gröna Lund och jag var sugen på att ge mig av dit, men jag behöver hitta sällskap. Om jag inte drar dit, blir det en hemmakväll. Film, kanske en öl. Vi får se.