There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fredag kl 19, Port 73

- oktober 24, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Vilken ruggigt seg fredag det här visade sig bli. Idag är jag inte alls på humör för att göra ingenting, är jag det någonsin? Passa på att bara ta det...

Vilken ruggigt seg fredag det här visade sig bli. Idag är jag inte alls på humör för att göra ingenting, är jag det någonsin?
Passa på att bara ta det lugnt är inte min grej, jag blir stressad av att ha tråkigt och inbillar mig att ni andra har hur kul som helst.

Dagen började ju rätt soft ändå, med frukost och lyxfällan på tv3play. Stackars Vanita, kan inte vara lätt att vara så……”udda” för att uttrycka mig snällt. Hon verkar ha hjärtat på rätta stället men definitivt inte alla indianer i kanoten.

Läste i hennes blogg, det var det mest dråpliga jag har läst på länge. Hon skriver på ett språk hon överhuvudtaget inte behärskar och stavningen är under all kritik. Oavsett om hon har dyslexi, eller dyskalkyli så vad sägs om att stavningskolla det hon skriver?

Laga middag, äta lunch

Sen lagade jag middag. Det gick fort och enkelt men jag slabbade i köket så man kunde trott jag hade en 4-åring som hjälpreda. Nåja, det gick ju att städa bort.
Tänkte att lunch kanske var en bra idé så det blidde fisksoppa till ett avsnitt av Anna Anka´s gå-ner-i-vikt-program.

Anna Anka, är ju som hon är, men fullt så galet som jag hade förväntat mig att det skulle vara blev det aldrig. Faktiskt tyckte jag hon gjorde helt rätt i att fullständigt döma ut dieter utan kolhydrater. Och han Hamstern, ska nog vara glad att han fick hjälp. Att stjälpa i sig två stora glas med vin innan läggdax varenda dag för att det är nyttigt, hur tänkte han där liksom?

Och så ett litet bad på det

Sen var både lunchen och programmet slut och jag frös. Så jag gjorde det enda rätta och gick upp och bäddade ner mig i ett varmt bad. Så skönt när man är riktigt frusen. Där låg jag i badet bland bubblor och äppledoft och bara njöt tills jag trodde jag skulle smälta bort.

Det kanske var en timme sedan och nu fryser jag igen. Aldrig är det riktigt bra.

Seeeegt

Jag skuttade ner för trappen och tänkte att nu kanske det är nåt roligt folk på FB, men nähä då. Det var väldigt lite action där så jag slog upp min Amelia som jag shoppade igår och började läsa. Läste en liten stund innan jag kände att jag var alldeles för rastlös för att vilja fortsätta.

Det blev bloggen som fick min uppmärksamhet ett tag. Eller det blev bloggar för först kollade jag runt bland de bloggar jag följer och slängde in lite kommentarer innan jag slutligen började skriva själv.

Fredag kväll och helgen

Ikväll ska jag till nyöppnade Port 73 och kolla in Sats uppvisning kl 19. Sen blir det hem och äta middag, och kanske kolla på lite tv. Imorgon ska jag in till stan med Inka på dagen och sen ska vi köra Combat kl 16 i Farsta. Inför söndagen har jag lite lösa planer och så inbokad träning, Bp kl 16 i Farsta. På Måndag har jag en eventuell lunchdejt, förutsatt att Eva blir frisk tills dess då.

Skulle va kul att hinna med en kaffe med snygga grannen i helgen, och sen är det ju det här med däckskiftet, om det kommer mer snö har vi kanske inget val.

Nä om jag skulle ta och slänga ihop en sallad till lasagnen.

Sats Core Pulse på Farsta C 50-års jippoMen så här blev det

Hahaha, typ så långt kom jag, sen ringde telefonen och det var Inka i andra ändan. Marco hade blivit sjuk och de behövde förstärkning till uppvisningen i Port 73.
I 190 sprang jag upp och slängde på mig sminket, ungarna fick fixa salladen till lasagnen. Jag packade snabbt alla träningskläder, långa byxor, korta byxor och två par skor och sprang till bilen.

I full fart, men inte så fort att jag gled av vägen satt jag av mot Haninge och hämtade upp Inka som stod och väntade på mig. Vi fortsatte ner till Sats, mötte upp Anna och gick igenom koreografin. Jenny som skulle köra Combat kom och Inka, jag och Jenny övade inne i gymet. Till slut kom också Elin som skulle vara med och så var vi fulltaliga.

Port 73

18.40 var vi på plats i Port 73 och insåg att där vi skulle stå, på en scen långt inne i en tom butikslokal, där skulle vi ha noll och ingen publik. Så vi flyttade ut och ställde oss mitt i gången i köpcentrumet, mycket bättre! Klockan 19 var det dax. Anna, Inka, Elin och jag körde Sats Core Pulse medan Jenny fotade. Några minuter senare körde jag, Inka och Jenny Combat.

Sats Core Pulse på Farsta C 50-års jippoJag schabblade lite och missade under träningen men på plats i Port 73 gick det utmärkt. Och det var en strålande idé att ställa oss ute bland folket. Speciellt när Inka gjorde en shoot och närapå drog ner en snubbe som passerade lite väl nära.

Efter uppträdandet satt vi kvar och pratade, Anna, Jenny, Inka och jag och det var väldigt trevligt. Till slut blev vi tvungna att gå, de skulle låsa för kvällen så vi kånkade iväg på våra brädor och träningsgrejer.

Så min sega fredag vart allt annat än seg. Den visade sig bli alldeles oväntat jätterolig. Tack vare Anna P som lät mig ta Marcos plats och tack vare trevligt sällskap av Anna P, Inka, Jenny och Elin som var jättetrevliga att umgås med.

Förhoppningsvis får jag foton från Anna P att visa upp men tills dess får det bli foton från Farsta C.

 • http://elin79.se/vikt Elin

  Underbart när en seg dag tar en sådan vändning! Du passar bra i SATS tröjan där uppe!

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Tack Elin!
   Ja det var ju hur najs som helst att få ett sånt avslut på dagen. Och att få visa upp inför publik delar ur klasserna är jätteroligt :)
   Kul också att visa att man behöver inte vara vältränad för att börja träna, gruppträningen passar alla.