There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Frustrerad

- januari 26, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det är när frustrationen sätter in som mest som man verkligen behöver fokus! Fokus på målen, fokus på nuet, och höja blicken lite och titta lite längre fram. Jag blir...

Det är när frustrationen sätter in som mest som man verkligen behöver fokus! Fokus på målen, fokus på nuet, och höja blicken lite och titta lite längre fram.

FrustreradJag blir så sjukt frustrerad och stressad av att min vikt envisas med att gå upp, ner, upp, ner istället för att sakta gå ner stadigt.

Såhär är det hela tiden, varenda vecka och emellanåt driver det mig till vansinne. Jag blir så arg, så störd över att jag inte lyckas med det jag vill.

Men vikten, även om vi självklart kan påverka den, kan vi inte styra den så till vida att enbart genom exemplariskt leverne få den att jämt gå åt det hållet vi vill.

I det stora hela över sikt så kan vi givetvis påverka vikten men inte från en dag till en annan eller en vecka till en annan.

Det är helt enkelt bara att inse att det finns mer att ta hänsyn till än bara vågen. Höja blicken och hålla stadig kurs. Inte ge upp, inte falla.