There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Fullt ös i Januari!

- januari 21, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Hej på er alla igen Shit, dagarna bara rusar iväg! Det är jobb och ännu mer jobb. Fast jobb numer betyder ju att det är roligt och dessutom en bra...

Hej på er alla igen :D

Shit, dagarna bara rusar iväg! Det är jobb och ännu mer jobb. Fast jobb numer betyder ju att det är roligt och dessutom en bra kombo med motion, så jag klagar absolut inte. Snarare är jag stolt för att jag vågade satsa och nu faktiskt driver mitt eget företag där jag jobbar med hundar. Det är ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete.

Jag tänker på februari som startar med en Ullared-resa och sedan fortsätter med 6 veckors detox. Eller, detox, jag vet inte vad vi ska kalla det egentligen. För mig är det ett sätt att nollställa kroppen och bli av med lite olater. Det i kombination med att jag är ute och går flera timmar varje dag hoppas jag kommer ge ett snyggt resultat på vågen!

Jag siktar på att åtminstone komma ner till nästa tiotal. I kilon alltså.

Förutom Grisen och Jag, håller jag och Maken på att dra igång ännu en verksamhet som vi tror ska löna sig. Dessutom övningskör maken och pluggar teori för att äntligen få sitt körkort nu under våren. Så det är minst sagt fullt upp. Våra två galna hundar ger mig en hel del jobb också. Just nu känns det som att de är värre än nånsin och faktiskt tycker jag att det är skitjobbigt! För jag vet ju hur snälla och söta de är hemma, men i alla fall när jag är ute med dem, är de som små monster. URK!

Hundcoachning ligger alltså också i planerna. Och sen ännu mer tid för att träna mina egna dogs.

Och sen är det det här pluggandet som jag måste ta tag i. MÅSTE!!!

Men bokföringen som annars är det som brukar ligga och gnaga är jag helt up to date med! Allt är bokfört, snyggt och prydligt. Skönt att slippa noja över det.

Jag var så glad att snön kom så sent den här vintern. Jag längtade verkligen inte efter snö och kyla. Men jag blev förvånad! När snön väl kom så visade det sig att jag inte alls frös. Med bra vinterkläder är det inte alls så tokigt att det ligger snö på marken och alla hundarna tycker att det är roligt. Jag har haft några av mina mysigaste hundpromenader i ett tyst vinterlandskap!

Nä, dax att städa undan frukosten. Mina hundar ska ut 30 minuter och sen har jag 5 hundar till som alla ska ut. Idag tänkte jag avsluta i rastgården med mina egna dogs och Stella. Tror det blir jättebra!