There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ge mig tid

- november 17, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I huvudet har jag flera blogginlägg som liksom inte hittat tiden att skrivas ner och laddas upp. Väckarklockan ringer 04:35 varje dag och sen är det jobb och familj tills...

I huvudet har jag flera blogginlägg som liksom inte hittat tiden att skrivas ner och laddas upp. Väckarklockan ringer 04:35 varje dag och sen är det jobb och familj tills det är läge att sova igen. Den lilla tiden jag har över på kvällen är jag alldeles för trött för att orka med nåt mer än mig själv.

Så här var det sist jag lade om mina tider och började kliva upp tidigare på morgnarna så jag vet att det kommer ge med sig. Ge mig tid så lär min kropp sig nog att hantera dessa tidiga morgnar.

Nu får det istället bli en snabbgenomgång av veckan som egentligen inte innehållit så mycket mer än det gamla vanliga. I Tisdags var jag på en föräldraträff för oss som har tonåringar med diabetes. Det var väldigt givande och supertrevligt! Vi var inte hemma förrän runt 22 den kvällen så det hanns inte med sådär värst mycket mer.

Onsdag, torsdag och fredag var det jobb, lite handling, laga middag, äta, kolla på tv och sova.

Igår lyxade vi till det med många fina ölsorter fast jag drack Bara ett glas och somnade halv elva. Helt slut. Så det blev en väldigt lugn fredagskväll för mig men istället var jag pigg när jag vaknade kvart över nio i morse.

Idag skulle vi egentligen träffat Ninjans syskon på Hundöarna men vi fick ändra datum på grund av sjukdom och skada. Tyvärr. Jag hade verkligen sett fram emot det. Dock så ringde en av de andra kullsyskonägarna och bjöd hem oss på fika så vi ska ta med Ninjan och Fisen och åka hem till dem om en stund. Skittrevligt!!!

Vi har annars massor att göra hemma så resten av dagen lär väl bli hemmapysel. Imorgon kommer Svärmor hit på fika och så är det matplanering och handling som vanligt. Sen är helgen slut igen.

Jag ska försöka hinna med bloggen mer. Som jag sa, det finns en hel del inlägg i huvudet, ska bara skriva ner dem.

Puss på er alla så länge <3