There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Glad sommar på er!

- augusti 1, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag hoppas ni njuter av den så typiskt svenska sommaren med lika delar varmt, kallt, blött och soligt. Jag har hört många klaga över regn, åska och kyla men där...

Jag hoppas ni njuter av den så typiskt svenska sommaren med lika delar varmt, kallt, blött och soligt.
Jag har hört många klaga över regn, åska och kyla men där jag har varit har vi mest haft fint väder.

Just nu är jag mitt i min 5:e semestervecka och den följs upp med en veckas jobb ute på Lidingö. Jag ser inte fram emot bilköerna!
Men det är bara 5 dagar.
Efter det är jag ledig ytterligare en vecka och den kommer till stora delar spenderas i ett tält i Falun.
Jag firar av slutet på sommarlovet med en galen, lång, metal-fest på Rockstad Falun!
Det ska bli galet roligt!

Efter det blir det jobb med ny chef och säkert nya arbetstider. En höst som dessutom kommer med andra utmaningar och fester. Kräftskiva, kanske op och min och Ninjans första tävling.

Just nu är jag på väg till stan. Jag ska pierca mig! Igen :-D
Velar mellan örat, vilket var det jag från början tänkt mig, och ögonbrynet. Jag tycker att en piercing i ögonbrynet kan va så snyggt, men vet inte om jag passar i det. Jag kan tänka mig att det är många som tycker att det är sjukt opassande just för att jag inte är 20 längre. När man är vuxen ska man väl inte hålla på med sånt?
Men det skiter jag i.
Jag är jag, oavsett ålder.

Med ett förbehåll, till och med jag tittar snett på gamla tanter i kläder för 15-åringar. Jag ber om ursäkt för det, egentligen borde jag kunna uppskatta att de går sin egen väg, men jag tycker de ser patetiska ut och jag vill helst inte att andra tänker så om mig.
Och samtidigt vill jag varken dömas eller definieras efter min ålder.

Men okej, jag får nog ge Maken rätt i ålderskrisen. Jag lider inte direkt av den, den får mig att utmana mina egna gränser, vilket jag tycker är bra, men den är nog rätt solklar för folk i min närhet. Å andra sidan, vad spelar det för roll?
Det är väl skit samma egentligen.

Så snart får ni veta vad den här wannabe 20-åringen valde till slut.
Tills dess blir det Sabaton och lite Metallica i lurarna genom ett gråmulet och soligt Stockholm.