There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Gummistövlar enligt Tess

- juli 4, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår beställde jag gummistövlar. Det är sånt som jag tänkt göra länge nu, men det har liksom inte blivit av. Jag kommer på det när jag behöver dem och då...

Igår beställde jag gummistövlar. Det är sånt som jag tänkt göra länge nu, men det har liksom inte blivit av. Jag kommer på det när jag behöver dem och då är det för sent. Sen slutar det regna och jag glömmer bort att jag inte hade gummistövlar tills det händer igen.

Gummistövlar är bra att ha när man har hund och brukar vandra i skogen. Visserligen har jag gympaskor som står emot väta men det är trots allt inga gummistövlar och det är inte så roligt att skita ner dem med en massa lera heller.

Igår i alla fall så slog det mig att jag skulle leta gummistövlar. Kan ju vara bra att ha om jag ska iväg på äventyr senare i sommar med. Jag hittade ett par som jag inte kunde motstå. Tyvärr fanns de bara i 39 i rosa men jag tänkte att jag testar. Kanske kan lägga i en eller två extrasulor för att få dem att sitta bättre om de är för stora. Eller så får jag väl byta mot ett par blå eller orangea, för de fanns i 38.