There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Hå och hej vad svårt det är att hinna med ibland

- september 21, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det känns som om jag har en miljon bollar i luften just nu. Min kalender är knökfull. Den lilla tiden jag har över går till plugg och familj. Fast jag...

Det känns som om jag har en miljon bollar i luften just nu. Min kalender är knökfull. Den lilla tiden jag har över går till plugg och familj. Fast jag ska inte klaga. Mer förklara varför bloggen hamnat lite efter.

Grisen och Jag är fortfarande i uppstartsfasen. Jag behöver fler kunder för att gå runt, men jag är på god väg. Jag är helt övertygad om att idén är hållbar, det gäller bara att nå ut. Känner ni nån som känner nån i Haninge och runtomkring som kan behöva hjälp med att rasta hunden så sprid ryktet om grisenochjag.se

Jag har 100% nöjda kunder just nu!

Starta-eget-bidraget som jag sökt genom AF går förhoppningsvis igenom nästa vecka. Det borde inte vara mer än lite pappersarbete kvar. Det är också en historia i sig, men vi tar den en annan gång. Bidraget kommer göra under för de här första månaderna. Det är inga stora summor vi pratar om, kanske en 3000 efter skatt, men det är bra mycket mer än inget.

Jag har skickat ut mina första fakturor till mina kunder, bara det känns grymt! Jag har gjort det här alldeles själv! Mitt företag, mina kunder, min idé som blir till verklighet!

Hösten har också inneburit en del läkarbesök med kidsen och diverse möten i skolorna. Allt tar tid, men det är så skönt att ha möjligheten att planera min egen tid så att allt det där funkar.

Som om universum vill visa att jag är på rätt spår så har det alltid klarnat upp precis innan jag ska ut med mina hundar, trots att det kanske varit värsta busvädret innan. Och inte bara klarnat upp, solen har tittat fram på varenda en av mina promenader hittills.

Häromdagen var jag på vad som skulle visa sig vara mitt sista besök hos kuratorn. Både hon och jag var överens om att jag kändes redo att klara mig själv. Att jobba bort en dålig självkänsla är inget som görs i ett nafs, det tar kanske resten av mitt liv, men just nu mår jag bra och har huvudet upp och fötterna ner.

Jag fick placera mig själv på en skala och jag känner mig som 8 av 10. Lite skillnad mot när jag kom dit, jag tror jag sa 2 då.

Nästa vecka är det dax för återbesök hos kirurgen och vi får väl se om han blir så nöjd. Jag har inte gått ner så mycket som jag kunde önska men jag har inte heller gett upp. 15 kg till nästa sommar är mitt mål och det ska jag klara.

Idag ska vi röja lite hemma och sen dela reklam för GoJ. Jag har fler blogginlägg i huvudet. Ska bara försöka få dem på pränt!