There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Halleluja moment?

- januari 6, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sista andetagen kvar. På tisdag börjar verkligheten igen. Jag vill inte, men jag vet att när jag väl anpassat mig kommer allt bli så mycket bättre. Jag vet det! Idag...

Sista andetagen kvar. På tisdag börjar verkligheten igen. Jag vill inte, men jag vet att när jag väl anpassat mig kommer allt bli så mycket bättre. Jag vet det!

Idag ska vi åka till Ikea, Maken och jag. Våra soffor är trasiga och behöver bytas ut förr eller senare. Så vi ska provsitta och se om vi kan enas om nåt. Lika bra att ha det avklarat.

Idag behöver vi också handla. Jag har en lång lista. Allt är slut. Och att köpa allt till 6 personer, tja det är rätt jobbigt faktiskt.

Sen är det det här jäkla tvättberget. Fy fan! Och inte får jag det att tvätta sig själv heller. Nä….. Men jag måste faktiskt inte ta tag i det idag. Jag kan ignorera det några dagar till om jag vill. Det är väl mest att jag vet att den här första veckan kommer jag vara mer död än levande så jag räknar inte med att jag kommer orka med nåt mer än det allra mest nödvändiga. Och allt som inte blir gjort innan….tja det kommer få vänta.

Den 15/1 har jag och Maken bokat in oss på ett seminarium med han Charlie från Lyxfällan. Om man klickade in sig på deras webbplats från Facebook var seminariet helt gratis så jag tänkte att det kunde ju vara roligt.

Hela upplägget kändes väldigt amerikanskt i sitt utförande när jag läste vad som stod på siten. Lite som att vi alla förväntas stå upp och vråla halleluja innan vi samstämmigt drar av en gospelåt med Charlie framme vid ett podium och kanske den andra snubben från Lyxfällan (Mathias?) vid en liten orgel i ett hörn.

Jaja.

Hej Teresa!

Gratulerar till steget att bestämma dig för att gå på vårt uppskattade seminarium Ett rikare liv. Syftet med seminariet är att du ska få med dig, ett antal konkreta tips och råd för hur du kan skapa dig ett rikare liv, med mer tid, mer pengar och mer energi.

Vi får väl se.

Får jag fast jobb ska jag genast leta hus. Jag vill flytta, gärna igår, och styrelsen i området skulle vi kanske kunna ställa upp för offentlig förnedring mitt i området. Jag är så sjukt trött på all skit de sprider. Verkligen. Jag har haft min beskärda del av idioter i mitt liv men styrelsen i området tar alla första placeringar. Mer korkade idioter har jag aldrig stött på.

Jag vill flytta närmare stan och helst till nåt friköpt, inte till ännu en bostadsrätt. Men det är en dröm och steget dit är långt. Väldigt långt.

Nåja, nu ska jag till Ikea och drömma om soffor.