There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Halmstad, jag är här nu!

- maj 21, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Som ni måste ha väntat på att jag skulle dyka upp, eller kanske inte. Men nu är jag här, installerad på Scandic Hotell med 3 mysiga tjejer fullt upptagna med...

Som ni måste ha väntat på att jag skulle dyka upp, eller kanske inte.
Men nu är jag här, installerad på Scandic Hotell med 3 mysiga tjejer fullt upptagna med dator och tv.

Gymnastik SM Logga

Halmstad?

Nu kanske ni undrar vad tusan jag gör i Halmstad och hur jag hamnade här när jag egentligen borde vara full upptagen med fredagspump och lördagscombat.
Jo så var det att det behövdes en chaufför/barnvakt och jag passade bra som det. Och som trevligt resesällskap får jag hoppas.

Vi har i alla fall haft en trevlig resa ner, Inka, Jag och de 3 tjejerna. Lite drygt 50 mil avverkades med stopp för mat och lite shopping.

Vädret var varmt och soligt i Stockholm, dimma runt Jönköping och ösregn i närheten av Värnamo. Väl framme i Halmstad lös solen igen, skönt nog.

För er som undrade, Inka fick köra en del av vägen och det var skitläskigt först, men jag tyckte att jag klarade av det rätt bra. Man ska utmana sig själv på alla plan och det är verkligen inget fel på hennes körsätt, bara jag som är harig.

Halmstad Arena

Gymnastik SM

Vi är här för gymnastik SM. Har aldrig varit på nåt sånt, aldrig ens sett gymnastik förutom på tv så det ska bli intressant. Inka är domare därav är jag barnvakt. Vi var framme vid Halmstad Arena runt 17.30 och började med att jag och två av barnen promenerade till en skola i närheten och åt middag.

Tråkmat tänkte jag men det var jättegott. Tillbaka till arenan och hämta upp den sista tjejen, sen lämnade vi Inka åt sitt jobb och själva tog vi bilen och rattade till det första Scandic hotell vi hittade i gps:en. Tur nog fanns det bara ett Scandic i Halmstad så jag checkade in och nu sitter vi här på hotellrummet.

Vad vi ska göra resten av helgen har jag inte en aning om. Har ni några bra förslag så kläm fram dem pronto är ni snälla.

Jag önskar er alla en trevlig fredagskväll.

Och du Inka, stort tack för att jag fick följa med :-D