There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Händelserik söndag

- september 23, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår var jag, Maken, Fisen och hundarna Samuraj och Ninja på utflykt till Hallstavik. Uppfödaren vi köpte Ninja från, Lena, har flyttat dit och hon höll valpträff för vår kull...

Igår var jag, Maken, Fisen och hundarna Samuraj och Ninja på utflykt till Hallstavik. Uppfödaren vi köpte Ninja från, Lena, har flyttat dit och hon höll valpträff för vår kull och kullen efter. Det var tre tvååringar från vår kull som kom och ett gäng 8 månaders från kullen efter.

Enkelresa till Hallstavik tar ca 2 h med bil från VH, men vi stannade och lät hundarna strosa runt lite så det blev nog snarare 2.5 h. Väl där var det ett himla liv på hundarna medan vi först fikade. Hundarna jagade runt varandra på tomten och det var jätteroligt att se.

Sen bjöd Lena på varmkorv och vid det laget hade hundarna lugnat ner sig en gnutta i alla fall. 4 timmar senare kände vi att det var lagom att åka hem. Jag frös som en gnu och körde bastubil större delen av resan.

På vägen passerade vi Danderyds Kyrka så vi stannade till och kramade om mamma i tanken och klappade lite på hennes gravsten.

Mammas grav

Mammas grav

När vi kom ner i Södra Länken dök det upp ett snabbt köslut. Jag fick bromsa in rätt hårt men stod still. Dock var det två bilar bakom mig, varav den sista nog inte ens märkte att alla stannade för hon rammade bilen framför henne, som rammade min bil så hårt att trots att jag bromsade flög in i bilen framför.

Bilen bakom min.

Bilen bakom min.

Maken ringde 112, jag klev ur och kollade så alla mådde bra och tur nog var det varken person- eller hundskador. Inga större i alla fall. Dock var Ninja jättenervös och jag gissar att det inte kommer bli helt lätt att övertyga honom om att bilåkning är okej igen.

Min bil var såpass att när vi fått klartecken av läkare och poliser så körde jag hem oss själv. Sen dess har jag haft konstant ont i huvudet och ont i nacken och även lite i ryggen.

Idag hade jag det tvivelaktiga nöjet således att prata med försäkringsbolag och ordna hyrbil. På onsdag ska bilen skadebesiktigas och efter det kommer domen.

Snygg röd och snabb hyrbil!

Snygg röd och snabb hyrbil!

Lite roligare var det att jag äntligen fått klartecken från AF och mitt starta-eget-bidrag är nu godkänt! Yes!

Samurajens tass är också lite bättre, så medicinen tycks fungera, jag fick mitt bidrag och alla överlevde krocken. Trots allt så är jag enormt lycklig över att allt alltid tycks lösa sig till det bästa!