There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Har det verkligen varit helg?

- februari 12, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

 När lördagen kom och vi hade ätit god frukost gjorde vi upp planerna för dagen. Vi skulle städa lite, plocka undan och sen, åka iväg, shoppa kanske fika och bara...

 När lördagen kom och vi hade ätit god frukost gjorde vi upp planerna för dagen.

Vi skulle städa lite, plocka undan och sen, åka iväg, shoppa kanske fika och bara vara.

Det var under plockandet det sket sig. Jag hittade momsdeklarationen som jag helt hade förträngt och hela lördagen gick åt till att klura ut vilka siffror som skulle skrivas i de olika rutorna. Till sist fick jag äntligen någotsånär rätsida på det hela och kunde logga in på Skatteverket för att deklarera direkt online. Väldigt skönt med tanke på att den skullevara dem till handa senast måndag (som imorgon), vilket hade betytt att jag blivit tvungen att köra in och lämna den på plats i stan. Men nu slapp jag.

Det var den lördagen.

För att fira att vi var klara öppnade jag en flaska bubbel. JAG! Det var första gången jag öppnade en flaska bubbel själv.

Idag hade vi kvar allt att göra, som behövde hinnas med under helgen.

Städning, matplanering, veckohandling, planera veckan som kommer. Hela dagen gick åt till sysslor, känns knappt som att jag haft helg, och nu är den snart över.

Veckan som kommer börjar jag kl.10 må-on och kl.07 to-fr. Vi får se hur det går att ställa om sig mellan de tidigare och senare dagarna. Kanske blir jag piggare, eller så kommer det vara svårt att komma i säng i tid, och så kommer jag bli tröttare istället. Det låter hur som helst rätt skönt att börja 10 några dagar.

Jag har kommit igång med träningen lite smått. Körde två pass förra veckan och ska köra ett par den här med. Löpbandet behöver jag verkligen börja träna på också, men det har varit motigt att hitta ork och tid. Jag ska försöka ta tag i det snart.

Hur ser er vecka ut? Har ni några roliga planer?