There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Hej min lilla blogg!

- januari 2, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Hallojsan. Här e jag igen. Dyker upp när ni minst väntar er det. Så här på andra sidan nyåret kan jag konstatera att jag ofta och gärna ser mitt liv...

Hallojsan.

Här e jag igen.

Dyker upp när ni minst väntar er det.

Så här på andra sidan nyåret kan jag konstatera att jag ofta och gärna ser mitt liv i just år, för att alltid kunna få ett avslut (lägga saker bakom mig) och en nystart. Fånigt egentligen med tanke på att det från igår till idag inte är någon skillnad. Men mentalt funkar det här förhållningssättet hyfsat bra för mig.

Maken är helt annorlunda. Ett årsskifte för honom är chansen att äta smaskigt och dricka nåt gott men för övrigt så är dagarna sig lika. Hans planer och projekt löper vidare oavsett dag och år och han behöver inte ett årsskifte för en nystart. Han behöver inga nystarter, han är ju inte som jag som liksom aldrig orkar in i mål. Han startar, genomför och avslutar, löpande.

Så vad innebär då den här nystarten för mig?

Jag ska fortsätta jaga målvikten och nå den i år. Här pratar vi inte nåt pinnsmalt ideal utan en trivselvikt som kan få mig att må bra. Rent kroppsligt alltså. Orka mer, trivas bättre.

Jag ska fortsätta jobba med mig själv. ”Bli en friskare och stabilare människa”. Rensa ut energitjuvar, rensa ut garderober och förråd. Bli lättare i själen, i bagaget och viktmässigt!

Jag ska gå på fler singeldejter med min man. Fasen vad mysigt vi har det ihop vi två, när vi väl tar oss tid. I år ska vi resa!

Jag ska se till att alltid ha nåt roligt inplanerat i kalendern att se fram emot och att alltid ha nåt utvecklande inplanerat i kalendern. Kurser, konserter, umgänge med vänner, utbildningar.

Jag ska jobba och utveckla mitt företag så att det går att leva på det. Under 2014 ska jag dessutom ta in en praktikant har jag tänkt mig.

Typ så har jag tänkt mig året. 2014, som jag ska göra till ett riktigt bra år. Det blir vad jag gör det till, så är det.

Jag hoppas att ni tar chansen att göra 2014 till ert år också!