There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Helg & BodyCombat!

- april 19, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Helgen är över och det har varit en trevlig helg. Så trevlig att jag helt enkelt inte har hunnit med att updatera bloggen, tyvärr. Men nu kommer istället en uppdatering...

Helgen är över och det har varit en trevlig helg. Så trevlig att jag helt enkelt inte har hunnit med att updatera bloggen, tyvärr. Men nu kommer istället en uppdatering med allt som hänt.

Min härliga granne och roliga kompis Jenny har skaffat kort på Sats. I lördags ville hon prova på SatsDance och jag var inte sen att haka på. Egentligen hade jag avbokat just det passet för jag hade BodyCombat inbokat senare på eftermiddagen. Hur som helst, vi drog till Sats strax före 11 och dansade för Cecile. Det var givetvis jätteroligt!

BodyCombat

Sen var det bara att bege sig hem igen och ladda om med lite lunch. Strax efter 15 drog jag iväg till Farsta där jag skulle möta upp Jesse som följde med mig till Sats Farsta för att prova på Combat för Inka. I love it!

Bodycombat var inte helt lätt.
Det var pilligt att få ihop alla slag och sparkar utan att tappa balansen och jag stod dessutom längst fram och såg mig i spegeln hela tiden. Det var inte en helt rolig syn. Fasen vad fånig jag såg ut.

Men det var verkligen roligt och får jag bara koll  på koreografin och får träna några gånger så att jag får koll på balansen med, så kan det bli hur bra som helst. Att jag ser löjlig ut får jag väl lära mig att leva med.
Inka var som alltid skitbra, hon har en sån energi och är ju så attans duktig. Det gör mig glad i hela kroppen. Dessutom ser hon så jäkla bra ut när hon visar hur man ska göra, tänk om man bara hade ett uns av den utstrålningen…

Korv med bröd

Efter avklarat träningspass åkte Jesse och jag hem och avnjöt en gourmé middag i form av grillad korv med bröd. Darling grillade och vi åt.
Jag är inte direkt en korv-människa men det var gott och jag var hungrig. När middagen sen var avklarad och vi hade städat undan så tyckte jag det var dax att öppna en flaska bubbel. Det kändes passande efter att ha nått mitt 50% mål, och tränat 9 pass under veckan.

SingstarParty

Runt 20 började resten av gästerna droppa in. Jenny & Jocke, Eva, & Tord. Vi samlades i köket och fastnade i långa konversationer. Jenny, Jesse, Eva och jag ska inte bara till Ullared i sommar utan jag har även dragit igång projektet tjejresa till partyställe. Så när vi nu äntligen var samlade passade vi på att prata ihop oss om lämpliga avresedatum och vad vi ville göra.

Sen plockade killarna fram bordshockeyspelet och röjde köksbordet medan jag och tjejerna intog sofforna i vardagsrummet och satte igång Singstar. Jag tror klockan närmade sig midnatt när killarna kom ut och joinade oss. Alla sjöng och hade det jätteroligt tills klockan närmade sig 03 och de flesta knatade hemåt.
Eva & jag stannade uppe och satt och pratade om livet och först kl 5 kom jag i säng.

Vilodag

3 timmar senare vaknade jag, pigg i kroppen men slut i skallen. Fast jag hade inte ro att somna om så jag klev upp. Den planerade SatsCorePulsen kl. 12 ställde jag in, med en aning ångest.

Då slog det mig att förra sommaren festade jag massor utan att ha det minsta ångest. Jag hade aproligt till långt in på småtimmarna och levde livet som det ska levas. Numer har jag ångest om jag missar en träning eller som idag när jag insåg att det inte blir någon träning i valborg för att det helt enkelt inte är några pass då.

Resultat

Jag ser att det inte är bra att det blir såhär. Men jag ser också att jag har ett helt annat fokus nu och verkligen jobbar hårt för att komma vidare. Förra året tog jag det hela med mer jämnmod och det var ingen stor grej när jag inte varje vecka fick ett fint minus på vågen. Jag visste ändå att det skulle komma förr eller senare.
Nu vill jag ha resultat NU.

Det är inte helt bra, jag märker att jag pushar mig själv rätt hårt och jag vet inte hur hållbart det är i längden. Det är också därför som jag har haft det struligt med maten ett tag, för jag åt bättre i höstas än vad jag gör nu. Inte bättre som i nyttigare utan bättre som i mer regelbundet, mer mellisar och överlag mer mat.

Jag var inte stressad förut över hur mycket jag skulle gå ner utan visste att det kommer att hända, nu lever jag för varje tisdag, för att varje vecka få ett bra resultat och det är lite jobbigt. Vad ska jag göra sen när jag kommer i mål? Jag kanske aldrig blir nöjd? Hur gör jag då?

Lugn & ro

Söndagen spenderades i lugn och ro i alla fall, på inrådan av flera vänner. Lilla M var och dansade på SatsKidsDance, och sen drog hon, jag & Eva och veckohandlade. Darling var och spelade frisbeegolf.
Jag lagade god middag och kvällen tillbringades i soffan.
Eva stannade kvar ännu en natt och idag ska hon och jag iväg och skifta till sommardäck på bilen för att sen dra vidare till Farsta och kolla in lite träningskläder.

BodyCombatMer Combat!

Ikväll blev jag inbjuden till ännu ett Combat pass och fånig eller inte men jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli superroligt! Jag har ju världens bästa instruktör så det är helt omöjligt att inte ha roligt och jag får väl låtsas att jag inte hör när hon tjatar på att vi ska använda speglarna.

Jag önskar er alla en superbra dag, jag vet att jag kommer ha en i alla fall.