There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Heta nätter…

- juli 21, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

…och varma soliga dagar. Jag kan inte låta bli att irriteras av alla sura jävla människor som klagade sig igenom vintern och nu har mage att klaga över det här...

…och varma soliga dagar. Jag kan inte låta bli att irriteras av alla sura jävla människor som klagade sig igenom vintern och nu har mage att klaga över det här underbara vädret.

Jag njuter i alla fall.

Det är varmt i vattnet och skönt i solen. Idag var jag på Lida och solade ikapp med Inka. Jag hade med mig ett par ungar och Inka hade med sig sina tjejer.
Det var rätt blåsigt och efter några timmar skymdes solen av molndis men vi hade det trevligt och blev kanske aningen brunare.

Det är rätt najs att softa några timmar i solen medan barnen leker. Prata om livet i allmänhet och skvallra lite. Våra barn leker jättebra tillsammans vilket är skönt för oss som vill sola och prata ostört emellanåt.

2 månaderMin stora R fyller 16 år idag.

Tänk att han är så stor! Vi firade honom i morse med presenter och tårta och avslutade dagen med middag enligt hans önskemål. 1994 när han föddes var en rekordvarm sommar.
Jag minns mycket väl hur jobbigt det var att vara höggravid under de veckorna.
Han var dessutom 3 veckor sen och jag blev igångsatt vilket till slut ledde till ett akut kejsarsnitt då varken han eller jag orkade med på slutet.

Nummer 1

Vår förstsfödda och det första barnbarnet för våra föräldrar. Den första tiden var inte helt lätt. Amningen fungerade inte alls trots att jag kämpade. Första året var det kolik och skrik i vår lägenhet och andra och tredje året var han den som var åksjuk så fort vi klev på en buss. Vi som varken hade körkort eller bil…

Kukhuset

En period somnade han alltid när vi klev på bussen hemma och vaknade först när vi var hemma hos farmor. Det hände så ofta att han ett tag trodde att han varje gång han somnade skulle vakna hos farmor.
Han var också den av våra ungar som högljutt på bussen berättade att hans farmor minsann jobbade på kukhuset. Hon jobbar på Karolinska sjukhuset..

1 årskalasetPå god väg mot vuxenåldern

Nu är han 16 och vill att vi tillåter honom att äta på Vegabaren vid midnatt för att han och hans kompisar sen ska dra till Skogås och cykla till tidig morgon. Det enda han önskar sig är pengar som han ska köpa cykeldelar för eller datordelar. Det är länge sen han blev alldeles till sig för en ny leksak… Nu är det prylar och pengar som gäller, och cykeln.

Ingen träning

Det blev en träningsfri dag idag. Jag vaknade med migrän mitt i natten och det tog fram till 12 på dagen innan jag var människa igen efter den attacken. Inte en bra grund att träna på. Dessutom ville jag vara hemma och fira födelsedag.

Det vart inte nån vägning idag heller av förklarliga skäl. Jag mådde alldeles för dåligt för att ta mig till vägningen och fick nöja mig med att jag kan göra det imorgon. Så 4 snabba kilon utmaningen är fortfarande inte avgjord för den här veckan, men imorgon så…

Nä nu ska jag kolla på So You Think You Can Dance med min Darling (som för tillfället sitter halvnaken med datorn på verandan) och mysa i soffan.
Imorgon är en ny dag.