There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Hux flux

- mars 4, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Snart är det dax att ge sig av. Jag är glad att det slutat regna. Som vanligt har jag packat min väska så full det bara är möjligt. Det är...

Snart är det dax att ge sig av.
Jag är glad att det slutat regna.
Som vanligt har jag packat min väska så full det bara är möjligt. Det är tur att den går på hjul.

Middag

Först drar jag in till stan och möter upp större delen av gänget vid Kungshallen där vi ska äta middag.
Just nu känner jag mig inte direkt hungrig efter att ha ätit 4 våfflor med sylt och grädde.
Våfflor blev för övrigt Vårflod när jag skrev det i mobilen.
Vårflod med sylt och grädde???

Isläget

Jag har kollat in Viking Lines webbplats under dagen för att se om isen kommer ställa till med problem för oss. Just nu går allt i stort sett enligt tidtabell men det väntas hårda nordliga vindar som kommer ställa till problem senare under dagen/morgondagen.
Jag funderade i min enfald på hur isen kunde frysa på så himla fort. Speciellt med tanke på att det inte är särskilt kallt, till och med plusgrader ute.

Sen påpekade Älsklingen att det är ju inte så att det bildas en massa ny is hux flux utan det är vinden som blåser ner massor med is vilket gör att båtarna verkar fastna till höger å vänster.
Eller i alla fall blir rejält försenade.
De kan inte köra i full kareta genom tjock is, och tur är det väl att de inte försöker, då hade vi kanske haft andra problem som smärre vattenläckage istället.
Nog för att jag kan simma men ute på Östersjön idag, lär inte det hjälpa.

TessJobbigt

LillFisen frågade idag lite försynt vad min kompis döttrar egentligen gör under dagtid eftersom de alltid verkar vara så upptagna och aldrig hinner träffas. Inte ens på Sportlovet.
Där hade jag ett gyllene tillfälle att berätta att det helt enkelt är jag som är problemet och orsaken till att vi aldrig ses mer. Men jag kunde inte.
Nästa gång.

Vi drog istället till Maxi, jag och Fisen. Hon skulle shoppa Top Model för sin hundralapp hon sparat sedan i julas. Jag köpte våfflor och gladde alla barnen med våfflor, sylt och grädde till lunch. DET är inte ofta det händer här hemma.

PS3

Sen fick jag precis ett samtal från PSX Care och vår konsoll går inte att rädda. Grafikkretsen är helt trasig och överhettas när man sätter igång och spelar så den är körd. FUCK!
Men den är vid liv såpass att man kan backa data från hårddisken.
När jag kommer hem är det alltså läge att kolla priser på nya konsoller och kolla vad jag har för alternativ för mina SingStar spel.

Det var ju enormt gulligt av dem att gå igenom konsollen så snabbt men tyvärr hinner jag ändå inte in till stan nu för att plocka upp den, för att lämna skivan hos Videobutiken i tid.
Får bli på måndag.
Min buss går om 40 minuter.

Avresa

Jag ska försöka fota lite från båten, så jag kan visa er alla mitt sjyssta ressällskap.
Å så ska jag och Tord sjunga riktigt usel karaoke, vilket vi alltid gör!
Tjipp, tjipp och skål på er!
Jag önskar er en trevlig helg.

  • http://viktfixerad.blogspot.com/ Viktfixerad

    Låter som du kommer ha skitroligt, iväg och gör sjön osäker! =)

  • Anna

    have fun!