There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

I bitar

- januari 25, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Försöker plocka upp spillrorna av mig själv och gå vidare. Idag är ingen bra dag. Jag har slutat deppa men jag mår skit. Så är det. Jag uppskattar mer än...

Försöker plocka upp spillrorna av mig själv och gå vidare. Idag är ingen bra dag.

Jag har slutat deppa men jag mår skit. Så är det.

Jag uppskattar mer än någonsin alla komplimanger och hejarop, jag vet att jag har många fina vänner som oroar sig för mig. Jag är ledsen att mina försök till att verka glad, lycklig och vara en inspiration för er inte funkar så bra just nu.
Jag kommer igen, jag lovar.

I bitar

Avgrund

Den här gropen jag har trillat ner i, måste jag gräva mig ur och det handlar till slut om val jag måste göra för min egen skull som jag inte är redo att göra riktigt än.

Jag lever på hoppet att allt ska vända. Jag väntar på att telefonen ska ringa som den gjorde förut. Jag väntar på nåt som visar att jag inte åkte ut med soporna efter nyårsafton.

Tills dess får ni stå ut med att jag låtsas att allt är jävligt bra. Fast jag vet att ni inte köper det, men ni får låtsas att ni gör det, ett tag till.

På med masken

Nu ska sminket på och fokuset styras om till kaloriräknandet och utvecklingssamtal i Upplands Väsby för Stora R. Några djupa andetag å så ska jag intala mig själv att resten av dagen kommer bli SKIIIIIIT BRA!

Resultatet på vågen var katastrof. Fast jag har hört att viktminskning när man är ledsen inte är det lättaste. Så kan jag få bli fucking jävla lycklig snart igen?
Pliiiiiiis!
Utmaningen fortgår, Kompis leder, jag går ju för tusan bara bakåt så det är verkligen inte konstigt.

2011, kan du va snäll och bli mitt år snart. Hittills måste jag säga att du suger.