There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

I zonen

- juni 4, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Känns bra att jag efter två dagar redan har gått ner från 73.3 kg till 71.7 kg och därmed är ”i zonen! igen! Max 72 kg var det! Nu ska...

Känns bra att jag efter två dagar redan har gått ner från 73.3 kg till 71.7 kg och därmed är ”i zonen! igen!
Max 72 kg var det!
Nu ska jag fortsätta sköta mig nån vecka till, tills invägningen på Södertälje, 18/6.

mzl.srllwpfm.175x175-75

I helgen (eller tja redan imorgon) åker jag och Maken till Karlstad med Ninja och Samuraj. Vi ska på Portisläger och vattenträning. Det ska bli riktigt roligt med en liten roadtrip! Vi har försökt få Fisen att följa med men hon vill inte så vi drar själva.

Då kommer det givetvis bli fika, godis och kanske inte världens bästa mat. Men jag ska försöka få till maten hyfsat och försöka undvika godis och fika lite iaf. Dock blir det så när jag kör långt att det är rätt skönt att bryta av med fika längs vägen och mumsa godis i bilen. Dåliga vanor, jag vet.

Vattenträningen håller på hela fredagen och lägret är lö-sö, men vi åker nog hem redan på förmiddagen på söndagen. Tar 4.5 h att köra men med hundarna och pauser räknar jag med runt 6.5 h.

Att resa bort med hundarna kräver lite planering. Jag har gjort matlista åt ungarna och ska handla all mat idag. Jag har skrivit packlista till dogsen och till mig och Maken. Det blir en hel del som ska med.

Nu blir det en chokladshake till frukost, sedan ut med mina doggisar och efter det jobba, handla och städa ur bilen.