There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ibland är livet bättre än annars!

- oktober 24, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vilka galet bra dagar det har varit! I söndags mötte jag upp Alex och Oskar på Gullmarsplan för att åka till Fryshuset och kan till Sabaton. Vi träffades vid 14...

Vilka galet bra dagar det har varit! I söndags mötte jag upp Alex och Oskar på Gullmarsplan för att åka till Fryshuset och kan till Sabaton. Vi träffades vid 14 och drog vidare ganska omgående. Utanför Fryshuset stod det kanske 15 personer och köade. Det var rått, regnigt och kallt. Först stod vi under tak men vi blev ganska snabbt flyttade till en plats utan skydd, tack för det! Kön byggdes på och vi roade oss så gott vi kunde med det vi hade till hands.

image

 

 

18:30 blev vi insläppta och 19 gick första bandet upp på scenen.Wisdom.

Jag stod precis bakom de som stod pressade mot kravallstaketen längst fram mitt framför scenen. Det var gott om plats till en början.

Efter Wisdom kom Eluveite som jag såg på Rockstad Falun. Jag är fortfarande inte helt överens med deras musik.

image

 

 

När Sabaton gick på kl 21 fanns det inte en millimeter kvar. Jag stod fastklämd mellan killar bra mycket längre än jag och trots att jag stod rätt bra kändes det bitvis som om jag blev körde i en mangel. Det var inte svettigt, det var så vi kunde vrida ur kläderna. Det luktade svett och det fanns inget syre. Vi hoppade, sjöng och skrek efter Sabaton. Det var helt galet. Och jag var mitt i smeten.

Jocke, sångaren i Sabaton hoppade ut i publiken precis där jag stod. Alla kastade sig över mig för att fånga honom och jag höll totalt på att bli mosad. Jag duckade och såg honom passera över mig. Kl 23 var det över. En fantastisk spelning!

image

 

 

Jag hade ont överallt, speciellt i knäna och benen efter att ha stått så många timmar. Jag lyckades hitta Oskar och vi sölade runt och letade efter Alex men efter att vi konstaterat att han redan åkt hem så tog vi tvärbanan hemåt.

Jag var hemma vid 01 och åt lite för att jag var ashungrig och hade ont i magen så vid 01:30 först kom jag i säng. Klockan ringde 05:55Underbart!

Trött som ett as skulle jag egentligen börja jobba kl 10 men Emma mådde inte bra så jag åkte in till jobbet så snabbt jag kunde. Först skulle jag bara lämna bilen till plåtverkstaden och får en hyrbil. Jag fick en IQ. En sjukt liten bil, som en Smart typ. Lite rolig att köra men alldeles för liten för oss. Dock ska jag bara ha den några dagar så det är inget problem.

Jag åkte in och löste av Emma och jobbade med Oskar hela dagen. Vi jobbade på bra och kom iväg från jobbet precis vid 15.

image

 

 

Oskar och jag åkte in till Bengans som är en skivbutik på Drottninggatan i stan. Det var kanske ett tjugotal personer redan där när vi kom. Vi mötte upp massor med annat löst folk och väntade in Sabaton som körde en akustisk spelning följt av signering kl 17.

image

 

 

Det var galet bra. Kul att de arrangerat om låtarna lite och roligt att få höra dem utan allt det bombastiska. Efter spelningen hälsade vi på bandet och jag fick min arm signerad :-D

image

 

 

Bilen hade jag lämnat kvar på skolan så vi skiljdes åt vid centralen och jag åkte tillbaka till skolan för att hämta bilen. Sen körde jag hem. Det var nära att jag inte kom hela vägen hem för benen krampade och det gjorde skitont. Lite sliten bara :-D

Igår hoppade jag in och jobbade tidigt eftersom Emma fortfarande inte mådde bra. Jag försökte väcka Oskar men det var kört så jag jobbade ensam. Tack och lov så hade vi rätt mycket prepp så jag hann med ett riktigt snyggt salladsbord alldeles själv!

Efter jobbet åkte jag till Maxi och handlade. Det behövdes verkligen! Sen hem och laga middag, kolla på House och sova.

Och nu är vi äntligen framme vid idag. Sorry för dålig uppdatering men jag har inte hunnit. Jag ska lägga upp de bilder jag har så snart jag hinner.