There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ibland har man tur

- september 14, 2011 - by , in Fitnessfighten, Gott och Blandat, with 4 comments -

Ja, eller tur och tur, det beror kanske på vem man frågar. Hur som helst så köpte jag  via Groupon en skaldjurskryssning med Birka för vad som känns som en...

Ja, eller tur och tur, det beror kanske på vem man frågar.
Hur som helst så köpte jag  via Groupon en skaldjurskryssning med Birka för vad som känns som en halv evighet sedan.
Erbjudandet gällde bara avresor de tre sista veckorna i September och vi som skulle åka var snabba och bokade det datumet vi ville åka så fort vi kunde, för att vara säkra på att få platser just den dagen.

Birka presentkort

Det här var som sagt en halv evighet sedan och den senaste tiden kan man säga att jag har haft lite annat fokus än fest, vin, drinkar och skaldjursbuffe.

Ja ni har väl redan klurat ut att jag och mina fina vänner ska åka snart, vi är ju redan inne i mitten av September.
Det är här turen kommer in för vet ni vilket datum vi bokade?

Jo, den 30/9!
Fitnessfightens sista dag!
Det e lixom så perfekt som det kan bli, om man nu ska fira med onyttigheter som alkohol och massor med mat och efterrätter.

Man kan ju tycka att det kanske inte är det bästa sättet att fira 30 dagars strikt kost och träning men för mig som älskar att åka finlandsbåt, aldrig ens har åkt Birka och gärna festar till frukosten börjar serveras är det här en belöning som heter duga!

Birka kryssning

Jag får väl se till att hålla mig såpas snygg att jag kan dansa hela natten :D
Både träning och fest liksom.

Sen funderar jag på att fortsätta.
Hoppa på tåget i Oktober med och köra en fight till.
Jag vet att starten inte blir optimal med värsta partyt första dagen, men å andra sidan kanske det är precis vad jag behöver för att slita ytterligare en månad.
Dock har jag inte bestämt mig än.
Men det lutar åt det.
Om inget annat livsviktigt dyker upp.

Sen har jag ett par linnen som väntar på att jag ska komma i dem också!
Det kommer bli en riktigt bra belöning det med!

 • http://everyoneisanathlete.wordpress.com/ Jessica

  Klart du ska gotta dig! Jag har semester veckan efter FF och tänker inte fundera på maten alls även om jag tänker träna som vanligt. Sedan blir det uppsträckning på maten också igen.

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Å, jag e inte ensam!
   SKÖNT!
   Fast jag kommer kanske fundera lite på maten å vad gäller alkoholen så måste det bli all-in eller inget alls. Nåt mitt emellan klarar jag i alla fall inte :D
   Risken e väl att jag kommer bli dyngsjuk efter en vit månad om jag går all-in på påse mat och dryck. GBP-opad som jag är kanske jag inte mår helt bra av varken fett eller alkohol. Eller mer, mindre bra, än vanligt i alla fall ;)

 • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

  Det kommer att bli en så bra kryssning för er. Birka är mycket trevligare än framför allt Viking, men även Silja. Sitt i fören och ta en god cocktail med färska jordgubbar. Shoppa lite i butiken. Eller ta en underbar massage. De var grymma där! Och det där rosa linnet sitter snart som ett smäck! :)

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Gilla, GILLA, GILLA!!!!
   Jag behöver skaffa en gilla-knapp till kommentarerna!