There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Idag är det bara kärlek <3

- april 24, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag är mitt hjärta fullt av kärlek och det svarta ångestmonstret befinner sig någon annan stans än inuti mig. Det är en skön känsla, att inte känna mig ensam. Att...

Idag är mitt hjärta fullt av kärlek och det svarta ångestmonstret befinner sig någon annan stans än inuti mig. Det är en skön känsla, att inte känna mig ensam. Att känna mig glad och inte alls ledsen. Att känna förväntan och tro istället för ångest och oro.

Redan när jag första gången sa hemma att jag var orolig och rädd inför en eventuell flytperiod innan operationen så sa Maken att vi gör det tillsammans. Tillsammans klarar vi det! Jag är bortskämd med världens bästa man i mitt liv <3

Utan dig Mattias skulle jag vara ingenting alls.

Att Maken hjälper mig så gott han kan är dock inte förvånande, han är alldeles, alldeles underbar, men även om det för mig är ganska självklart vet jag att så skulle det inte alls vara i många andra förhållanden.

Inte alls lika självklart utan snarare närmast chockat förvånad var att jag fick sånt otroligt fint stöd av min nya vän Marie idag som ska köra början av flytet tillsammans med mig. Jag vet inte om hon förstår hur galet lycklig jag blev! Min stora fasa att behöva sitta på lunchen med arbetskompisarnas konstiga blickar när jag bara sörplar på en Nutrilett choklad, blev genast förbytt till nån slags förväntning och från ingenstans, en tro, en allra första solid tro på att jag kommer lyckas med flytet.

Nu behöver jag inte känna mig ensam, vi kommer vara två och jag är gladast i hela världen. Aldrig har jag stött på maken till underbar person, förutom Maken då :)

Dessutom har jag både i bloggen och på Fb fått hejarop och fina, stöttande kommentarer från vänner och främlingar.

Exakt datum för när flytet börjar kommer jag meddela framöver. Det är inom en snar framtid. Vill ni flyta med mig så är ni välkomna. Jag har ju inget annat val än att lyckas, kanske kan det peppa er att köra extra hårt!

Vill ni i så fall veta datumet tidigare räcker det med att kommentera så skickar jag ett mail till den epostadress ni uppger.

Massor med kärlek till er alla! Idag har jag så det räcker och blir över!!!