There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Idag är det nåns namnsdag

- februari 28, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Hade ställt klockan på 8 i morse men vaknade först 9. Det var skönt å jag hade inte bråttom till nåt i alla fall. Lilla M har namnsdag i dag...

Hade ställt klockan på 8 i morse men vaknade först 9.
Det var skönt å jag hade inte bråttom till nåt i alla fall.

Lilla M har namnsdag i dag och vi åt frukost tillsammans bara hon å jag. Sen vaknade Lilla R och slog sig ner med oss och vid 10 väckte vi de andra två kidsen.

70 kr

Jag ringde lite samtal och kollade om jag behövde shoppa nåt till Lilla T som ska till fjällen på Söndag. Sen precis innan jag var på väg ut genom ytterdörren insåg jag att det saknades 70 spänn som jag hade i jackfickan.
Jag jagade runt här hemma i säkert 45 minuter. Försökte få killarna att erkänna vem som snott dem men helt utan framgång. Egentligen är jag emot gruppbestraffning men eftersom jag vet att nån av dem snott mina pengar men ingen erkänner så åker de tre på att dela på summan.
Det kan liksom inte heller passera helt obestraffat bara för att de är tre.

muffinsMot stan

Till slut gav jag upp letandet och Lilla M och jag gav oss av mot stan.
Första stopp var PSX Care där vi lämnade in vår numer döda spelkonsoll.
Sedan fortsatte vi till Muffinsfabriken och shoppade 6 enorma, nybakta muffins till Lilla M:s namnsdagsfika ikväll.
Vidare styrde vi mot Farsta C i en bil som doftade vansinnigt gott.

Tillbaka i Farsta C

I Farsta C skulle Lilla M kolla i klädbutiker och shoppa för de slantar hon hade kvar sen i julas. Själv jagade jag efter varma vantar till Lilla T och en ny mössa åt honom. Han ska till Orsa Grönklitt på söndag och behöver lite ombyteskläder. Det resulterade i en snygg rosa mössa till mig med.

Vi blev hungriga och jag slog på stort och bjöd Lilla M på lunch på Café Voltaire. Inte ofta vi äter ute så och hon var supernöjd. Jag åt en sallad som var grymt god, Lilla M åt pannkakor och en massa bröd.

Vidare till Haninge C

När vi var klara i Farsta C åkte vi till Haninge C och jag klev in på Videobutiken för att förklara att min PS3:a ätit upp en av deras filmer innan den lagt sig på rygg och dött. Nu behöver filmen inte vara tillbaka förrän på fredag men jag vet att chansen är rätt liten att det hinns med, så jag ville förvarna.
Jag sa att jag skulle hålla dem uppdaterade.
De övriga två filmerna jag hyrde i Fredags var ju Br-filmer så jag frågade om jag kunde få byta dem mot vanliga dvd:er och det var inget problem.
Dessutom fick jag dem en helt ny 7-dagars period! så jag får ha dem till Måndag.
Jag kan verkligen inte säga annat än att han som jobbar där på Filmkedjan i Haninge C är grymt trevlig och verkligen enormt snäll.

Lilla M och jag snubblade in på Vi-butiken en snabbis för att handla lite mat å sen åkte vi hem. Var tillbaka hemma kl 15 så det var bara att ställa sig och laga middag. Spaghetti och köttfärssås

Dagens träning

Kollade hur det såg ut med kön på Bc i Haninge ikväll och jag hade hoppat fram till 3:e plats vilket får mig att känna mig ganska så säker på att jag kommer in, så jag packade träningsväskan och åt mellis.
(När jag kollade nu kl 17:25 var jag inne, ingen mer köplats!)
Ikväll blir det således Bc med Marco i Haninge mellan 18:30 & 19:25.
Sen åker jag hem, äter lite middag och fikar supersmaskiga muffins tillsammans med familjen.

Vad har ni gjort så här på Sportlovets första dag?

  • Eva

    Oj ska dom åka till orsa den dagen det är vasaloppet.. hoppas dom kommer fram och inte blir fast i bilköer någon stans.. Dom kommer nog få det jätteskoj! men vi ska ha jätteskoj först på Kryssen på fredag! YEY!