There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Idag blir han 18 år!

- juli 21, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Först och främst hurrar jag hela dagen idag för Robert som i morse 03:35 (fast för 18 år sedan) ploppade ut, och idag således har förtjänat äran att: rösta i...

Först och främst hurrar jag hela dagen idag för Robert som i morse 03:35 (fast för 18 år sedan) ploppade ut, och idag således har förtjänat äran att:
rösta i riksdagsvalen, skriva under avtal själv för tex. lägenhet och lån, lagligt får köpa cigg och snus, ha kontakt med myndigheter utan att jag får veta, åka utomlands utan att meddela mig först, och ställa upp i Big Brother eller annan skitsåpa, söka vapenlicens och köpa jaktvapen, gå på krogen och bli gorillapackad…
MEN INTE FÅR dricka hemma.

Jo jag undrar hur politikerna tänker. DET är helt galet.

Annars då?
Jag bygger webb-butik (knepigt ord det där), och det tar sin lilla tid. Mycket pill att bara få upp grunden, funktionerna och översätta allt så det inte blir svengelska. Sen ska det in produkter och innan dess behöver jag fota produktbilder. Ett maffigt projekt, som fått mig att lägga mina ringar och tänger åt sidan ett tag.

Jag satt hela eftermiddagen och kvällen igår med butiksbyggandet, ungefär tills den nybakade 18-åringen släntrade in i hallen vid 01 och ansträngde sig för att inte sluddra allt för mycket. Det var rätt underhållande och jag är så tacksam över att han valde att komma hem full, men inte gorillapackad, för allra första gången på sin 18-års dag och inte en dag tidigare.

Sen kan man väl säga att med tanke på vad han berättade att han druckit så är jag helt övertygad om att det där har han gjort tidigare, annars hade han definitivt inte tålt så mycket.
Men men, nu är han 18 och lagen säger att det är helt okej att han går på krogen.