There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Idag gick det fort

- mars 24, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Det har gått snabbt idag. Undrar vart dagen tagit vägen? Har ju inte fått nåt gjort, egentligen. Hälsans stig Inga kom förbi vid 11 och vi tog en promenad längs...

Det har gått snabbt idag.
Undrar vart dagen tagit vägen?
Har ju inte fått nåt gjort, egentligen.

Hälsans stig

Inga kom förbi vid 11 och vi tog en promenad längs med Hälsans stig i Vh. Enligt kartan är det 4 km men det stämmer inte. Ganska så precis 7 km var sträckan vi gick.
Det var storm ute. Min mössa höll nästan på att blåsa av.
Tack och lov så blåste det inte så kallt så jag frös inte trots blåsten.

1 timme 17 minuter och 496 förverkade kalorier senare var vi tillbaka hemma och stärkte oss med en Latte i mitt kök.
Sen drog Inga och jag snurfade runt på nätet och jag drack dagens andra soppa, tills jag frös så i mina blöta träningskläder att jag hoppade i ett snabbt men väldigt varmt bad.
Träningskläderna fick åka tvättmaskin.

GurkaJobberbjudande

Precis innan jag hoppade i badet fick jag ett jobberbjudande jag tyvärr blev tvungen att tacka nej till. Lite extra arbete nästa vecka men jag har ju UTVS med killarna inplanerat så det blidde inget med det.
När jag klivit ur badet kände jag mig något snurrig så jag åt sallad fast den innehöll lite majs och lite tacofärs.
Gott var det.
Sen fortsatte jag med mitt vattendrickande.

Höll igen lite med vattnet innan vi skulle ut på promenad för det är attans jobbigt att hitta nåt ställe att kissa på längs vägen. Det resulterade i att jag hade 4 flaskor kvar, efter promenaden, att få i mig idag.
Försöker få i mig så mycket vatten som möjligt dagtid, för dricker jag för mycket under kvällen springer jag och kissar hela natten och det är jobbigt.

Firefox 4

Idag har jag uppgraderat till Firefox 4, vilket ledde till lite merjobb i form av tillägg som inte fungerade och behövde ersättas. Spontant så gillar jag 4:an men är ingen avancerad användare så jag ställer inte så höga krav.
Jobbigast var att bägge de två tillägg jag hade för att hålla koll på alla lösenord inte fungerade. *suck*
Hoppas det kommer uppgraderingar till dem snart.

Så jag har lagt lite tid på att kolla bland de tilläggen som finns tillgängliga och passat på att installera ett par nya. Lite skumt är det att ha alla flikarna högst upp men man kan nog ändra det om man vill. På sätt och vis gillade jag det så jag låter det vara så.

Middag

Snart är det dax att laga middag och jag har ännu inte bestämt vad det ska bli. Försöker hålla mig till sån mat jag vanligtvis inte är så sugen på men när man soppar så blir man sugen även på det man inte gillar.
Jaja, jag har pasta, falukorv och Kelda ostsås i kylen så det blir nog nåt väldigt enkelt.

Jag misstänker att kvällen kommer bli jobbigare än vanligt när jag inte har någon träning att tänka på. I vanliga fall är jag inte hemma förrän runt 20 vilket gör att kvällen inte blir så lång. Nu kommer jag vara hemma hela kvällen så håll tummarna att jag inte blir alldeles sugen på allt möjligt.
Soppdag 3 känns annars som att den kommer passera ganska smärtfritt.

SelleriFredag

Imorgon är det fredag och det är helt klart svårast med helger och soppor i kombo. Tänkte jag skulle lyxa till det med grönsaker och dip. Får väl bli massor med gurka, selleri och kanske morot beroende på kolhydratinnehållet, jag har inte kollat. Zuccini kanske funkar?
Ska kolla i livsmedelsdatabasen.
Selleri gillar jag inte egentligen men allt som kan ta udden av mums-suget går bra.
Det kommer inte bli nåt godis heller vilket känns trist. Jag älskar mitt lördagsgodis.
Men jag får påminna mig själv om att jag kan klara mig utan det.
Jag vet det, för jag var utan länge med start förra påsken.

Trevlig kväll

Jag hoppas ni får en trevlig Torsdagskväll.
Nu ska jag dricka en soppa och sen sätta fart med middagen.
Ikväll tror jag att jag lindar in mig i en tjock filt och klunkar mitt favvo Roiboste med vaniljsmak, nerstoppad i soffan.
Jag fryser, kan ha med soppandet att göra, eller så är det bara sån jag är.