There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Idag har jag vaknat två gånger

- februari 7, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Det blev sent i säng igår. Inte förrän närmare halv ett kom vi i säng. Jag var givetvis skittrött när det var dax att vakna i morse. Trots att jag...

Det blev sent i säng igår. Inte förrän närmare halv ett kom vi i säng.
Jag var givetvis skittrött när det var dax att vakna i morse.
Trots att jag sovit gott hela natten så kände jag mig mer död än levande.

Precis på tolvslaget igår bokade jag Combat i Haninge om 14 dagar. Jag slapp köplats, nåt annat hade varit skandal. 08:20 var det redan 25 personer i kö. Strax efter 10 var kön 37 pers.

Jag åt frukost strax före 8 vilket är ovanligt tidigt för mig, men jag var så trött så jag behövde få i mig energi och kaffebryggaren är trasig. Halv 9 hade alla barnen gått till sina skolor, då gjorde jag något jag aldrig gör.
Jag gick och lade mig i sängen IGEN!
Ställde väckaren på 10 och somnade snabbt.
Blev väckt 5 i tio av Älsklingen som ringde för att kolla läget och då fick nöjet att väcka mig andra gången i dag.

ALB KS

Snart ska jag åka in med Lilla R till Astrid Lindgrens Barnsjukhus eller KS som jag brukar förkorta det, för en rutinkoll. Vi var inne förut och röntgade hans knän och nu ska vi träffa läkaren och följa upp det. Lär gå snabbt, lär bli en fika.
Det är väl enda gången jag egentligen ”belönar” ungarna med fika och det handlar ju mest om Lilla T och Lilla R som med sina många sjukhusbesök och inte alltid helt roliga sådana faktiskt förtjänar lite lyx och guldkant i vardagen.

FikaJag brukar fika med dem och har det varit ett jobbigt besök så får man chansen att ventilera och prata om det.
Caféet på ALB (Astrid Lindgrens Barnsjukhus) är definitivt inte mysigt, knappt ens trevligt att sitta på men de kan göra en god latte och en del av deras fikabröd är to die for.

Just in case…

Bara för att vara på säkra sidan så packar jag träningsväskan och tar med mig den. Ifall trafiken strular och jag inte hinner hem. Nu sa jag till Lilla R igår att skulle det vara så, så släpper jag honom i Haninge C så får han åka hem själv men just nu inser jag att jag tränar i Farsta idag. Hmmmmm.

Nå, blir det panik så får han loma runt i Farsta C å sen sitta på Sats några minuter å vänta.
Nu VET jag att _barn_ INTE får sitta och vänta på Sats medan mamman tränar ( BIG nono!) men min Lilla R är så lång så ingen lär protestera. Är man vuxenstorlek är det få som faktiskt vågar fråga hur gammal man egentligen är.

Men det här är verkligen worst case scenario. Vi har tid redan 15:20 på KS och strular inte trafiken nåt alldeles extra så har jag gott om tid på mig.

Body Combat3*BodyCombat

Nästa vecka ser mitt träningsschema annorlunda ut. Inte en enda av min favvoklass SaCoPu men hela 3 Combat-klasser!!! Jag får se hur kroppen håller för det, för Combat är tungt.
Jag älskar verkligen SaCoPu så jag kommer sakna det men jag ska känna efter och blanda lite mer tror jag. Det har inte bara med träningen att göra, det har att göra med mig, hur jag mår och att jag måste verkligen rycka upp mig.

Nu måste jag fortsätta med livet. Kolla om jag har nån middag hemma. Börja jaga fram allt till bokföringen. Äta lunch.

Trevlig måndag allihopa!

 • http://viktfixerad.blogspot.com/ Viktfixerad

  Bc är lätt mitt favopass och jepp det är skittungt. Det går liksom inte att maska om man nu skulle vilja det för då blir rörelserna fula… =)

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Sen blir man så jäkla taggad av musiken så maska finns inte på kartan när man väl är igång. Det är max tills man stupar i så fall ;)
   Nästa vecka kör jag 3 Combat-pass. Vet inte riktigt om det är en bra idé men det lär visa sig :D