There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Idag var en bra dag!

- januari 30, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår var jag på Fastfood- och cafémässa i Kista. Det var trevligt och väldigt gott. Lite snabbt jobbtjatter med Jesse blev det också, länge sen sist. Jag hade sjukt ont...

Igår var jag på Fastfood- och cafémässa i Kista. Det var trevligt och väldigt gott. Lite snabbt jobbtjatter med Jesse blev det också, länge sen sist. Jag hade sjukt ont i fötterna, efter hela dagen ståendes och gåendes och sedan direkt vidare till mässan.

Idag hann jag vara hemma en tre kvart innan jag åkte till öppethus på Fryshuset med Lilla T. Jag fulparkerade på en förhyrd plats och vi letade oss in och till rätt sal. Spelprogrammering/utveckling/design är drömmen. Själv ägnade jag mer tid åt att kolla hur matsalen såg ut. Försökte kika in i köket. Imponerades av deras enorma diskrum. Vaddå arbetsskadad?

Och så var även Onsdagen till ända.

Två dagar kvar av arbetsveckan.

Till helgen sen har jag måsten som städning och tvätt att ta hand om. Men det är sen. Och det går säkert att hitta viktigare och roligare saker att prioritera, när det väl är dax.

Samtidigt försöker jag få fatt i en vän i Polen för att hitta någonstans att sova två nätter. Lyckas det blir det en resa till Warsawa snart. Stavas det så? Jag vet i alla fall att Sabaton stavas just Sabaton och det är deras spelning i Polen som lockar. Och själva resan.

Idag fick jag hem mitt nya mobilskal, med Sabaton på. Tyvärr var det trasigt så jag har mailat företaget med förhoppningen om att det ska gå att lösa. Surt, jag ville ju använda det ju!

Kolla här

Och när vi nu ändå pratar musik så köpte jag igår två biljetter till en av delfinalerna i Emergenza som är en stor musiktävling. Den 16/2 spelar Myeth, vilket är ett av Oskars projekt. Faktiskt så känner jag merparten av bandet, det är väl bara en som jag bara träffat vid ett tillfälle? Hur som helst, jag har aldrig sett Oskar spela live och det måste ju upplevas, samtidigt som jag jättegärna vill att de ska röstas vidare i tävlingen! Så jag ska dit, för att supporta och kolla.

Visst får man vara lite stolt över att man har såna coola kompisar? Visst?

Och på tal om musik 2. Så är jag bra sugen på att dra till Getaway. Mera smutsig camping, nya vänner, fest och bra musik. Festivalandet gav mersmak!

Torsdag imorgon och kebabgryta. Annat var det idag när kocken sparat undan pannkakor bara åt mig <3

Jag är en sucker för pannkakor!

Imorrn hoppas jag vi kommer skratta lika mycket på jobbet som idag.

Idag var en bra dag.