There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ikea

- april 24, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Huvudvärken efter gårdagens fasta blev migrän framåt eftermiddagen när jag satte mig i bilen runt 15:30, äntligen klar på sjukhuset. Som tur var hade jag medicin i bilen, men efter...

POÄNG Fåtöljplymå IKEA

Huvudvärken efter gårdagens fasta blev migrän framåt eftermiddagen när jag satte mig i bilen runt 15:30, äntligen klar på sjukhuset. Som tur var hade jag medicin i bilen, men efter hel dag med ont i huvudet gav den inte någon bra effekt.

Trots det beslöt jag mig för att åka förbi Ikea.

Kanske inte det smartaste beslutet med tanke på att jag hade migrän men jag var ju ändå på rätt sida av stan liksom. Kallsvettig och illamående gick jag långsamt genom varuhuset för att leta efter de två saker jag var ute efter. 11 nya djupa tallrikar och stommen till fåtöljen vars kudde jag släpade hem för ett par veckor sedan i tron att den hörde till fåtöljen jag hade hemma.

Jag hittade mina grejer, betalade och masade mig ut till bilen. Där blev jag sittande. Självklart hade det hänt massor på jobbet när jag var borta och jag messade och pratade i telefon en halvtimme innan jag till slut körde hemåt. På vägen hem ringde Marie och höll mig sällskap hela vägen hem Tack!

Hemma stoppade jag i mig dagens tredje Ipren tillsammans med en Alvedon och först då släppte huvudvärken, bara för att komma tillbaka lagom till läggdax. Strax efter 22 somnade jag men vaknade igen runt halv tre för att jag hostade och hade ont i huvudet. Jag låg kvar till 03:10 men gav upp sen och klev upp. Tog två Alvedon, men huvudvärken sitter i.

Ska bli sååååå roligt att jobba :) ont i huvudet och trött som en gnu men klarvaken efter gårdagens alla intryck. Det snurrar i huvudet.

Nåja. Nu är klockan tjugo i fem och Maken är på G. Dax att koka ägg och äta frukost!

Godmorgon vänner!