There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Imorgon styr jag norrut.

- juni 20, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Söndag kväll och istället för att vara i bilen på väg norrut så blir det en hemmakväll med film. Men ingen fara, vi åker tidigt imorgon istället. Vädret har varit...

Söndag kväll och istället för att vara i bilen på väg norrut så blir det en hemmakväll med film. Men ingen fara, vi åker tidigt imorgon istället.

Vädret har varit strålande idag så jag har hunnit ligga ute i solen ett tag. Det var riktigt skönt. Middagen hade jag klar redan i förmiddags så eftermiddagen blev desto lugnare, ute i solen och sen träna.

Äh, jag behöver inte sova

Konstigt nog är jag inte speciellt trött. Sov knappt 4 timmar i natt, ungefär lika mycket natten till igår. Borde väl försöka sova mer i natt, vi får se hur det går med det. Tidig morgon kommer det bli imorgon.
Skönt nog är jag i stort sett färdigpackad, så det jag behöver lägga tid på imorgon på morgonen är att äta frukost. Inte min starka sida, speciellt inte riktigt tidigt.

Till middag idag hade jag lagat köttfärspaj. Det var supersmaskigt, och eftersom vi inte fick några middagsgäster så blev det många matlådor till Darling. Väldigt praktiskt.

Bp:n idag gick bra. Speciellt med tanke på att jag sovit så lite. Sen Core på det, för att det är roligt. Effektiv träning direkt efter ett Bp-pass är det nog inte.

Avslut

I förrgår avslutade jag mitt medlemskap i ViktVäktarna. Jag insåg att jag inte använder tjänsten utan faktiskt verkar klara mig rätt bra med mitt egna system jag har satt ihop. Det känns som ett stort steg att helt ha tagit klivet ut ur VV-världen.

Nu står jag på egna tassar, givetvis med hjälp av min stödgrupp, som jag själv har satt ihop.

Härnösand

Semester

Imorgon drar jag på semester tillsammans med Inka, och framåt eftermiddagen kan ni i Härnösand stå och välkomna oss när vi kommer.
Det ska bli spännande att se lite mer av Sverige. Jag har aldrig varit norr om Dalarna.
Bloggen kommer uppdateras även om jag har semester, kanske en aning mer sporadiskt dock.

Önska oss fint väder nu allihopa. Det vill vi väldigt gärna ha!

  • labelle

    Välkommen till Härnösand:)
    Kommer att sakna dig på VV men att greja det ändå är ju ändå bättre och jag kikar ju in här titt som tätt oxå.
    Kram och Lycka till så länge:)