There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Imorrn blir det jobb

- juni 24, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Imorrn är det rätt tillbaka in i verkligheten igen. Den där nya verkligheten som jag fortfarande inte är så van vid. Jobb! I 2 veckor ska jag jobba ute på...

Imorrn är det rätt tillbaka in i verkligheten igen. Den där nya verkligheten som jag fortfarande inte är så van vid. Jobb!

I 2 veckor ska jag jobba ute på Lidingö, tänkte det var bra med lite erfaret från andra skolor. Och så är det ju skönt med lite extra pengar med. Fast jag kommer sakna att skratta med Emma och Oskar under arbetstid. Det får vänta till hösten. Den 20/8 drar jobbet på Östra igång igen.

Alla frågar vad vi har för planer med sommaren och jag tänker, måste man ha såna? För det första så väntar jag fortfarande på den där riktiga sommarvärmen. Där till och med nätterna är varma. Det är inte så roligt när man är som jag och blir smurfblå, så fort solen gått ner.

För det andra så har vi liksom ingenstans att ta vägen. Vi har inget landställe eller nåt sånt som alla verkar dra till. Jag är uppvuxen med somrar hemma, förutom när vi åkte till Hangö när jag var liten. Till Hangö skulle jag gärna ta med barnen fast jag tror att jag kommer bli besviken. Det kommer säkert inte uppskattas och det kommer aldrig bli samma igen. Det var liksom en annan sorts tid när jag var liten, jämfört med nu.

Dessutom är jag rastlös. Och jag är inte mycket för att varken sola eller bada. Jag vill gärna att det ska hända nåt, men jag vet aldrig vad och jag gillar inte varken klubb eller krocket. Jag är nog mer för det sociala. Jag vill umgås. Sippa vin och prata.

Så vi har inga planer för sommaren. Vi tar den som den kommer. Nu har jag ju dessutom en lista som jag ska bocka av. Vissa saker kanske behöver göras flera gånger. Jag hoppas bara det blir sommarvarmt snart, så vi kan börja!