There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Inrutade dagar

- september 17, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Min värld är solig idag trots att folket på jobbet var ovanligt segt. Det blir så tyst utan Oskars eviga tjatter. Jag gillar tjattret, trots att han mest roar sig...

Min värld är solig idag trots att folket på jobbet var ovanligt segt.

Det blir så tyst utan Oskars eviga tjatter. Jag gillar tjattret, trots att han mest roar sig själv med det, eller kanske just därför. Det är nåt komiskt över hela situationen när han pratar mest för sig själv och skrattar åt sina egna skämt. Jag undrar hur många röster han har i sitt huvud. Många fler än jag, eller kanske är hans röster bara roligare än mina?

Jag gillar att jobba med honom, försöker lära mig att se på livet med samma enkelhet han tycks göra. Det är så skönt att få se livet ur ett helt annat perspektiv. Befriande. Och jag vet att det förändrar mig.

Idag jobbade jag med Emski. Vi hade en hel del att göra men trots det var det väldigt trevligt. Jag gillar Emma.

Nu är jobbet slut för idag och jag ska hem och laga middag. Sen ska jag veckohandla. Och så ska jag slappa lite. Jag inser vilket inrutat liv jag lever när jag varje dag svarar på Oskars fråga om vad jag ska göra efter jobbet med att jag ska hem och laga middag. Men det är så det oftast ser ut.

Det känns att sommaren är på väg bort. Vinden är kall och solen är svag. Nu är det bara en tidsfråga innan löven gulnar och trillar ner på marken. Jag längtar inte vill vintern. Vem gör det i Stockholm? Här är vintern bara ett enda långt och mörkt elände.