There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag är en stjärna, eller jag fick iaf en stjärna

- november 26, 2009 - by , in Gott och Blandat, Vikt-igt, with 4 comments -

Redan Torsdag och jag som inte uppdaterat sen i måndags, fyyyy mig Ni kanske tror att det inte har hänt nåt och att det är därför som jag varit så...

Redan Torsdag och jag som inte uppdaterat sen i måndags, fyyyy mig ;-) Ni kanske tror att det inte har hänt nåt och att det är därför som jag varit så tyst men där har ni fel!

I tisdags på mitt Tisdagsmöte fick jag inte bara ett lysande resultat på vågen utan också en stjärna! Det var oväntat men ack så efterlängtat! Med den stjärnan nådde jag mitt 40% mål och jag är såååå nöjd och stolt! Jag har verkligen utvecklats på alla sätt och jag märker det var och varannan dag numer på småsaker som jag inte ens tänkt på tidigare.

När jag kollar på mina mål så ser jag att i maj tyckte jag att det var rimligt att tro att jag skulle nå 40% till den 13/10, men det blev istället den 24/11.
Spelar det någon roll såhär i efterhand?
Nej, det gör det inte.

Jag är precis lika glad och stolt även om det tagit längre än jag planerade från början.

Tänk på det när ni sätter era egna mål.

 • Målen ska vara rimliga och nåbara.
 • Stora mål ska ha flera delmål.
 • Men framför allt så är målen något att sträva efter, du är inte misslyckad för att du inte når dem på utsatt tid. När du väl når dem så kommer du vara glad och stolt oavsett hur lång tid det tagit.
 • När det gäller viktminskning så är det dessutom i längden mycket bättre att skynda långsamt om du vill ha en bestående viktminskning. Går det långsamt så har du större chans att hålla vikten sen när du väl nått dit du vill.

I somras när barnen ville gå på Pizza Hut så sa jag att vi kan gå när jag nått mina 40%. Det är inte min belöning för att jag nått 40%, att belöna sig med mat är inte ett alternativ, utan det är mitt sätt att säga allt men inte alltid.
Just i tisdags när jag nådde mitt 40% mål så föll det sig så att jag skulle boka bord någonstans för en middag med hela stora familjen, dvs. med min pappa och med min brors familj. Självklart så bokade jag Pizza Hut!

I Tisdags hann jag förutom mitt Tisdagsmöte med Afrodans och Tisdagspump. Jag fortsätter att tjata om tisdagspumpen, jag vet, men det är verkligen veckans höjdpunkt. Fast den har fått lite konkurrens. Badminton med Alex är lika roligt! Skönt! För jag vet att allt roligt har ett slut och då är det bra att inte stå och falla med en enda sak.

Igår var en jättetrevlig och fullbokad dag

Först började jag med ett besök i simhallen.
Eftersom jag tränar varje dag den här veckan och jag dessutom inte hade så mycket tid på mig så vart det ett kort pass. 1 km på 30 minuter. Skönt att få sträcka ut kroppen ordentligt. Sen direkt hem för att äta en macka och hänga badkläderna på tork.
Strax efter 10 hämtade jag upp min stackars kompis som har opererat foten och sitter inlåst i sitt hus och har tråkigt, vi for till Ikea! Där hoppade hon runt på kryckorna som en kalv på grönbete och vi hade det verkligen jättetrevligt med rolig shopping och sköna samtal.

Efter Ikea hade jag lite drygt en timme på mig att varva ner, packa träningskläderna, kolla att ungarna visste vad de skulle göra och äta en banan innan det var dax att hämta upp Jesse som följde med och tränade ett pass Bodypump med mig.
Det var jätteroligt att ha med sig en gammal kompis och nu önskar jag att vi hade bott mycket närmare varandra så att vi hade kunnat gjort det på regelbunden basis. Fast jag önskar å andra sidan alltid att vi hade bott närmare varandra för jag saknar alltid Jesse och Tord och önskar att vi kunnat ses oftare.

Efter pumpen hämtade jag upp ungarna som hade åkt själva till Handen och vi for allihopa till stan. Jesse hoppade av och åkte vidare på andra äventyr och jag och ungarna parkerade bilen och mötte upp min Darling, min pappa och min bror med familj på Pizza Hut. Det vart en jättetrevlig kväll. Det är alltid lika roligt när vi kan ses allihopa samtidigt.

Idag

Nu är det Torsdag och jag har mer träning inbokad. Pump kl 12 är det som gäller.
Jag var lite orolig att jag inte skulle orka allt träning jag planerat den här veckan men jag vaknade pigg och stark i morse så just nu känns det som om jag skulle orka med lite mer än så till och med. Vi får väl se hur det blir med det…
Pump idag och imorgon och sen Badminton imorgon är det som är kvar. Jag gissar att Darling vill simma i helgen så om det hinns med kanske det blir lite simning också.

Tja det var väl allt för just nu, på återseende!

Just det, jag hade ingen vettig kamera med mig men min pappa hade med sig kamera. När jag får tag i hans bilder så kompletterar jag med lite bilder från middagen :)

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Tack snälla Tove!

  Stålkvinnan, det var inte illa det :-)

 • Tove

  Nej, alla kan faktiskt inte göra det du gör.
  Och även om det nu vore så, så tar det inte bort någonting. Du har verkligen jobbat och jobbat för det här. Vilken prestation. Och vilket resultat! Stålkvinnan!

 • http://www.partypinglan.se Tess

  TACK!!! Tove!

  Åh, komplimanger ger energi! Jag är så glad att jag lyckas imponera på någon, jag tycker inte att jag är så storslagen själv. Alla kan göra det jag gör.

  Tack, jag ska känna mig fantastisk hela dagen nu!

  Jag bugar och bockar :-)

 • Tove

  Du är helt fantastisk!
  Det är otroligt bra gjort, jag är så imponerad.
  Gratulerar, verkligen.