There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag är en världsmästare i min egen lilla värld!

- maj 3, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår sprang jag vecka 7 pass 2. För andra gången så kändes det lätt. Benen kändes starka och andningen var lugn. Det är en härlig känsla! För bara 7 veckor...

Igår sprang jag vecka 7 pass 2.
För andra gången så kändes det lätt.
Benen kändes starka och andningen var lugn. Det är en härlig känsla!
För bara 7 veckor sedan höll jag på att dö av 15-sekunders intervaller! För 5 veckor sedan sprang jag 1-minuts intervaller och funderade på hur tusan jag skulle klara att springa i 30 minuter.

Men igår kändes kroppen stark. Så jag skippade alla vilopauser och stretchövningar och bara sprang. Och bara sådär så hade jag nått mitt mål, att springa i 30 minuter utan paus! YES!
Och kan jag göra det en gång, så kan jag göra det två!

Nu ska jag ägna sommaren åt att först springa 30 minuter tills det känns ok. Sen ska jag öka farten. Jag klarade 4 km på 30 minuter igår, till slutet av sommaren kanske jag klarar 5 km. Vem vet. Men först ska jag givetvis göra klart programmet. Jag har ett pass till den här veckan, och sen 3 pass nästa vecka och sen är programmet klart!

På måndag startar min 14:e och sista Exante-vecka. Det började med 6 veckor och jag är jäkligt stolt över att jag klarat av alla 14 som det blev till slut! Mitt mål är fortfarande 70 kg den 12/5. Jag utgår från att jag klarar det, SJÄLVKLART! (men jag vet att chansen finns att jag inte når riktigt dit). Men det är isf skit samma, jag har gjort ett jäkligt bra jobb och det slutar inte här, jag bara avslutar den här fasen för att gå vidare med fler roliga utmaningar!

CYMERA_20140503_121822