There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag är stolt, för jag klarade det!

- mars 21, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag gjorde det! Jag klarade mitt mardrömspass. Det är bra, väldigt bra, för det var en tröskel jag behövde kliva över. Nu har jag gjort det en gång, nu VET...

Jag gjorde det! Jag klarade mitt mardrömspass. Det är bra, väldigt bra, för det var en tröskel jag behövde kliva över. Nu har jag gjort det en gång, nu VET jag att jag kan göra det igen.

Jag velade idag över huruvida jag skulle träna eller inte. Jag velade för att jag var rädd för att pusha mig som jag till slut i alla fall gjorde. Det här med att pusha mig tills det känns som att jag kommer ramla och flyga av löpbandet, det är inte alls min grej. Jag vill gärna ge upp när det känns jobbigt. Jag vill hoppa av när det gör ont, när benen känns stumma och jag är trött.

Men jag fokuserade och tänkte, bara ett steg till, jag slutar när jag är färdig, inte när jag är trött och så hade jag två riktiga djävlar på ena axeln som bägge sa att de var bättre än jag. Det fick mig att sakta men säkert orka en minut till och en till och en till tills jag var i mål.

Sträckan är egentligen inte väsentlig, men jag sprang ca 3 km, längst någonsin hittills. Tiden är det som är intressant, jag sprang på utsatt tid, helt i enlighet med programmet jag följer. Nu är träningen den här veckan avklarad, om jag inte får för mig att köra ett litet pass imorgon med, bara för att….jag kan. Det beror helt på hur kroppen känns.

Jag är i alla fall väldigt glad att jag tog död på det här berget idag och inte sparade det tills imorgon och jag är stolt över att jag klarade av det.

Den här veckan har jag varit så enormt gnällig. Ni skulle fråga Emma som jag jobbar med. Jag känner mig ensam och inte omtyckt. Jag vill höra att jag är viktig och spelar roll för jag tror inte på mig själv, jag tror inte jag räknas. En svacka som heter duga och väldigt jobbigt. Men jag försöker mota bort alla negativa tankar så gott det nu går. Jag gillar inte att vara gnällig.

Imorgon är det Torsdag och jag ska börja tidigt. Redan 7, för att rådda dagens sallader. Jag har inte en aning om vad jag ska göra, inte heller vad jag har att arbeta med, för jag var inte kvar på jobbet idag när beställningen lades, men det löser sig. Efter jobbet ska jag handla och till middag blir det pannkakor med sylt och grädde. Det gillar jag :)