There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag bloggar från toan

- november 10, 2009 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det går att blogga från många ställen, från toan med. När ungarna var små fick jag sällan vara i fred på toan. Det spelade ingen roll hur bra jag försökte...

Det går att blogga från många ställen, från toan med. När ungarna var små fick jag sällan vara i fred på toan. Det spelade ingen roll hur bra jag försökte tajma det. När jag stängde dörren till toan bröt kaoset igenom och från knäpptyst ena sekunden vrålade alla i samma ögonblick jag dragit ner brallorna och satt mig.

Kanske är det därför som jag alltid är klar på två röda när jag går på dass, för att jag vet att det är så mycket tid jag får på mig.

Man skulle ju lätt kunna tro att med lite större barn så har det blivit bättre men inte då! Är ungarna hemma är det som förgjort att få mer än en minut i lugn och ro på dass och då gäller det att vara effektiv.

Det brukar sluta med att jag rusar ut från dass, skitförbannad och skriker åt ungarna att hålla tyst eller finna sig i att bli utslängda ur huset. Efter det är ordningen återställd och allt är som vanligt. Ungarna sitter tysta i varsitt hörn av soffan och kollar på tv tills jag försöker mig på ännu ett besök på dass.

Tisdagsmöte

Tisdagsmötet idag gick bra, lite minus på vågen *JIPPI!* och jag hoppas att jag snart kommer vidare och passerar ner till nästa magiska tiotal så att det verkligen känns att det sker en förändring. Som vanligt så är det roligt att träffa ”gänget”, vi som blivit stammisar på vv, och Alex bjöd på några bra skratt.
Det blir rätt intensivt när vi träffas och alla ska hinna uppdatera varandra om veckan som varit på 15 minuter innan själva mötet börjar. Sen springer alla åt olika håll och så ses vi som regel inte förrän nästa tisdag. Förutom Alex då som jag tränar med och försöker träffa en gång i veckan och Ann som jag träffar lite mer sporadiskt.

Efter tisdagsmötet var det bara att rusa för att hinna till Afrodansen. Inte en enda nykomling idag gjorde att koreografin gick snabbt att ta sig igenom och sen var det bara att köra den om och om igen tills vi var rejält svettiga. Jag pratade en stund med en tjej jag träffar på Sats ibland och sen var det bara att åka hemåt och fixa lunch. Idag vart det morotssoppa som jag hade över från igår och lite varmrökt lax till det. Jag älskar lax, speciellt varmrökt!

*MUMS*

På tal om mat så drömmer jag våta drömmar om en Clubsandwich jag åt i lördags natt. SHIT! vad god den var. Inte nog med att den säkert innehöll 1000 points den serverades med supersmarriga pommes!!! som jag satt och dippade i bea… Åhhhhh…..
När jag når mitt 50% mål (vilket jag har rätt långt kvar till) så ska jag åka dit och äta en sån och göra en helkväll på stan :)

I helgen var jag ute och firade en kompis syrras födelsedag! Det var jättetrevligt och kul som alltid att träffa lite nya vänner. Det vart mycket prat kring min blogg och viktminskningsoperationer osv. Jättetrevligt! Det är ju verkligen skitkul när jag hör att folk läser vad jag skriver och vill prata vidare kring det!

Jag försökte hela kvällen att via Facebook hitta någon som skulle från stan och åt mitt håll så att jag slapp åka hem själv men fick inget napp alls. Det slutade med att jag sov på en bäddsoffa i Danderyd vilket inte var helt fel det heller. Bra mycket bättre än att sitta ensam på nattbussen.

Träning

Ikväll är det pump med Johanna igen! Helt klart veckans roligaste pass (förutom kanske när jag träffar Alex, fast det har inte blivit så mycket med det de senaste veckorna). Sen imorgon tänkte jag simma på morgonen. Jag hade förra veckan lite problem med högerarmen, ont i muskelfästena och gissar på överansträngning efter att jag simmat en hel del.
Nu har jag vilat armen i tre dagar så jag hoppas att jag slipper ont den här veckan. Skippar också simmandet på torsdagkväll och flyttar det till helgen så att det inte blir så intensivt.

Hoppas på att allt funkar så att jag kan träna med Alex på fredag, då ska vi prova på Badminton! Men jag inser ju att det om något kommer att slita på armen så vi får se hur det går. Som Alex sa, om jag förlorar så är det bara för att jag är skadad ;)

Veckan lär gå fort. Jag har ett par utvecklingssamtal att gå på, en massa träning och ser fram emot ett besök av Eva (till helgen), som är min äldsta vän men mer som min tvillingsyrra. Ja, inte för att vi är så himla lika då utan snarare för att det bara skiljer 2 dagar mellan oss.

Sköt om er alla!