There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag e bra även om jag inte alltid gör som jag tänkt mig

- april 18, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag kommer inte nå målen denna vecka. Men det är ok, det är ett val jag gör. Mål 1 var matdagbok. Det sket sig redan igår när jag flyttade mitt...

Jag kommer inte nå målen denna vecka. Men det är ok, det är ett val jag gör.

Mål 1 var matdagbok. Det sket sig redan igår när jag flyttade mitt träningspass från idag till igår och efter träningen gjorde jag en frittata till mig och Maken. Jag vägde inget varken före eller efter så att säga hur mycket den innehöll är omöjligt. Och idag har jag liksom redan gett upp tanken på att skriva ner maten. Idag kör vi påskmiddag med familjen och det blir vad det blir.

Jag väljer ju varenda tugga jag stoppar i mig oavsett om jag vet hur mycket av allt den innehåller.

Mål 2 är Vattendagbok. Det målet ska jag försöka hålla kvar vid. Mål 3 är ett viktmål och det blir vad det blir med tanke på påskmiddagen idag.

Fast jag har ändå varit skitduktig!

Igår planerade jag om mina träningspass för att kunna få in ett extra pass denna veckan. Tänkte att med påskmat så skadar det knappast! Istället för att träna idag, som var planerat, blev det igår och sen lö och sö.

Gårdagens pass är jag extra stolt över! Dels var det lite trångt med tid, vilket alltid brukar avskräcka mig. Dels hade jag galet ont i magen (magkatarr), men trots det gav jag mig ut och tänkte att det blir vad det blir. Jag hade dessutom inte laddat så bra innan eftersom jag inte hade planerat att träna så med bara 400 kcal i kroppen under dagen gav jag mig ut på eftermiddagen.

Jag lyckades göra mitt bästa pass hittills!!! Totalt sprang jag 38 minuter!!! Inte i ett sträck, men enligt programmet jag följer! Fasen vad jag e bra!

Sen kom jag hem, fixade lite påskgodis till idag och middag till mig och älsklingen. En frittata med räkor, halloumi, oliver, och grönsaker. Supergott!

Tyvärr hade jag så ont i magen så det fick bli en Tradolan också med den tog desto bättre, och kvällen tillbringades alldeles varm och slö i famnen hos Maken framför ett par avsnitt av Game of Thrones och en helt underbar film av Cirque De Soleil.

Förutom det hann jag med ett kundmöte med en ny kund igår förmiddag. Jag välkomnar två söta Whippets till GoJfamiljen. Jag promenerade med Teddy i skogen. All mat till idag köptes in, det blir väldigt god mat men ingen alkohol. Ett medvetet val där! Så det var en väldigt bra dag!

Jag ställde mig på vågen igår och allt vatten jag druckit har fått mig att gå UPP 5 hg! Kändes ju sisådär men jag vet, man ska inte väga sig för ofta. Har jag tur visar vågen iaf inte på allt för mycket upp efter dagens mat och allt vatten, på måndag.

Påskmiddagen hos oss ser ut så här:

  • Räkcheviche till förrätt.
  • Revbensspjäll med coleslaw och Sweet potatoe pie till huvudrätt
  • Tarte tartain med vaniljsås och hemlagade minichokladbiskvier till dessert.

Inte så illa va?

Jag hoppas ni alla får en underbar påsk!påsk