There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag erkänner

- oktober 5, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Kan lycka vara ett par träningsskor i en röd låda? Idag får det vara så. Idag är jag bara ledsen, för vikten pendlar fortfarande och det känns som lotto varenda...

Kan lycka vara ett par träningsskor i en röd låda?
Idag får det vara så.

TessIdag är jag bara ledsen, för vikten pendlar fortfarande och det känns som lotto varenda Tisdag när jag ställer mig på vågen.
Jag köper att det gick sakta under sommaren, att jag hade ett litet plus efter Turkland men förra veckan var det ett fint minus, idag nästan lika mycket plus igen.

Jobbigt

Jag erkänner, det var inte långt till tårarna när jag såg ner på vågen och väl ute i bilen grät jag faktiskt. Det har nog aldrig hänt förut. Är jag extra känslig för att det är mensvecka? För att jag rent allmänt inte är på topp just nu?
Känns som att jag just trillade ner i en grop jag är osäker på om jag tar mig ur.

Träningsskor, lila!Fel

Jag vet inte vad jag gör för fel just nu? Tränar 6 pass i veckan och jag tycker att jag sliter hårt, men kanske slarvar jag?
Äter frukost, lunch, middag och mellis. Jag lagar all mat själv, så jag vet vad jag stoppar i mig. Jag äter bättre nu än jag gjorde för ett år sedan och tränar mer, så varför står jag mer eller mindre helt still?

-0.9 kg på 14 veckor nu. Jag är förvirrad, börjar ifrågasätta mina val och funderar på om jag verkligen kan det här?

Träningsskor, lila!Idag vill jag inte alls va med, skulle gärna hoppa över idag och  se om imorgon känns bättre.

Träningsskor

En smått förvirrad UPS kille knackade i alla fall på här för en timme sedan. Han kunde inte uttala mitt efternamn och verkade allmänt vilsen men jag fick ändå signera för mitt paket från Nike store.
Den 1/10 på eftermiddagen beställde jag skorna, idag den 5/10 på förmiddagen fick jag dem.
De är PERFEKTA!

TessPrecis allt jag ville ha och för endast 529 bagis ett riktigt fynd enligt mig.
På Sats har alla instruktörer ett likadant par och jag blev lycklig när jag insåg att det var just dessa jag lyckats beställa. När jag lade beställningen var jag inte alls säker på att det var just de skorna som mina vänner har.

Jag beställde träningsbrallor med och de skickades separat men enligt UPS kommer de imorgon och kanske är det samma kille, då hittar han i alla fall.

Utmaningen

Kompis hade lyckats med ett minus den här veckan och jag med ett fett plus vilket gör att vi den här veckan faktiskt står LIKA. För första gången.

Veckans bästa Bp ikväll med Inka och mina andra vänner. Känns meningslöst med tanke på resultaten jag får just nu men jag tror jag går ändå, för att det är så sjukt roligt.
För att jag behöver energi för att fortsätta.

 • Martina

  Teeeesss!!
  Jätte fina skor, jätte avis!
  Du är min inspiritation!!! Längtar alltid till Tisdagar och onsdagr när jag träffar dig på SATS!
  Du rockar, ge inte upp!!!

 • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

  Det här fixar du. Jag håller med. Det är apa när man inte får några resultat, eller till och med plus. Men vi får inte ge upp. Kämpa kämpa kämpa!

  Och SKITSNYGGA skor. Verkligen!