There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag får inget gjort

- februari 22, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det är vilodag idag, ingen träning och det verkar som om hjärnan har tagit semester. Jag kommer ingenstans, sitter bara och slösurfar, läser bloggar och känner mig obeslutsam. Jag känner...

Det är vilodag idag, ingen träning och det verkar som om hjärnan har tagit semester. Jag kommer ingenstans, sitter bara och slösurfar, läser bloggar och känner mig obeslutsam. Jag känner mig hungrig och godissugen också.

Vaknade i morse med lite lätt molande huvudvärk och är hungrig redan trots havregrynsgröt till frukost. Hmmm….det är nog veckan före igen. Det betyder en vecka med huvudvärk och godissug :-(

Har suttit vid datorn hela dagen i hopp om att få nåt vettigt gjort men nej då. Inget, inte ens det allra minsta lilla har jag klarat av. Jag har läst bloggar och surfat runt, obeslutsamt.
Funderat på en ny site jag skulle vilja dra igång men inser att jag kan alldeles för lite (läs typ inget) om php och databaser för att få det hela att fungera. Jag behöver hitta ett färdigt koncept, tillräckligt nära min egen idé så kan jag modda och fixa, (om jag har tur).

Japp, så är det!Har läst bloggar om viktminskning, läst artiklar om fettförbränning och funderat på om jag ska lägga om min träning lite. Har funderat på varför jag inte fått nåt vettigt gjort idag och känner mig hungrig.

Ute är det sjukt kallt men solen lyser från en blå himmel. Huset badar i solsken just nu och det är i vart fall trevligt. Min bil står fortfarande parkerad på torget och jag bara väntar på att nån sur snubbe ska komma och berätta för mig att man inte får parkera på torget. Hoppas plogbilen kommer och plogar fram parkeringen som han plogade igen igår så jag kan flytta bilen.

Egentligen borde jag dammsuga. Tur att ingen är här och kan kolla in våran samling av dammråttor.
Egentligen borde jag plocka upp tvätten som lagras i Ikea-kassar i mitt sovrum.
Egentligen borde jag väl utnyttja att jag har en dag som inte är upphackad med resor till och från Sats.
Men jag orkar inte.