There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Jag gör inget alls

- juni 21, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Och jag e skitdålig på det. Jag tänkte jag skulle ta med hunden och kolla in nån del av Stockholm jag hittills har missat. Men så kändes det lite trist...

Och jag e skitdålig på det.

Jag tänkte jag skulle ta med hunden och kolla in nån del av Stockholm jag hittills har missat. Men så kändes det lite trist att åka själv och jag hade inget kaffe att ta med mig. Sitta på en filt nånstans utan kaffe? Eller på en kajkant för den delen. Nä.

Jag hade kunnat åka till Gärdet eller Djurgården, fast där har jag ju varit tidigare. Eller leta efter den där utsiktsplatsen vid Mariatorget som jag aldrig besökt. Men det blev inte så.

Sen tänkte jag låna en bok på bibblan istället och försjunka in i den. Men den boken jag ville läsa var givetvis utlånad.

Så jag gjorde en lista på det jag behövde handla och ärenden jag skulle behöva få gjorda. Men då var det dax att äta lunch och egentligen har jag ingen lust att göra dem i alla fall.

Så jag har mest suttit här. Slösurfat, tvättat, diskat och ätit lunch. Egentligen borde jag tvätta fönstrena. Eller gå ut en stund. Fika hade varit trevligt. Fast det har jag slutat med. Ja, förutom kaffet då. Nån ordning måste det ju vara.